Régiós Bozsik tornákon szerepelnek U10-es és U11-es csapataink!

2020-09-23 Off By Németh Ferenc

Második régiós tornán van már túl az új edzőkkel készülő U10-es és U11-es korosztályaink. A Kisharmadás Gábor (U10) és Kisiván Gábor (U11) által vezetett korosztályok szépen helytállnak a nívós mezőnyben, és folyamatosan fejlődnek az erős ellenfelek ellen. Az első torna Siófokon, míg a második torna pedig Szekszárdon került megrendezésre.


Nagyon fontosak ezek a tornák, hiszen így folyamatosan tudjuk versenyeztetni a kisebb korosztályainkat is a dunántúli klubok utánpótlás csapatai ellen!

1.Torna Siófok:

Kisharmadás Gábor U10-es vezetőedző:

Ezen a hétvégén Siófokra látogattunk! 2-2 pálya állt rendelkezésre mind két korosztályban így a mérkőzések között volt kis pihenőnk is.

5 mérkőzést játszottunk, amelyből 2 megnyertünk és 3 vereséget szenvedtünk.

Jól kezdtük a tornát az első mérkőzést megnyertük a Mohács csapata ellen, utána viszont a második mérkőzésen Kaposvár csapatától kikaptunk mely mérkőzésen kicsit hite hagyottan játszottunk. A 3. és 5. mérkőzésen a Veszprém és Siófok csapata ellen, mindkét mérkőzésen az utolsó perceben kaptuk a gólt, ami bosszantó volt, mert egyenlő erőviszonyú csapatok voltak. Szekszárd elleni mérkőzésen a csapat helyenként jól játszva hittel és akarattal sikerült megnyerni a mérkőzést 2-1.

Van bennem hiányérzet, és van még hova fejlődni, de mondhatni összességében elégedett vagyok a csapat hétvégén nyújtott teljesítményével.

Csapat tagjai: Bácskai Dominik, Budai Alex, Vadász Teó, Szőke Zalán, Traub Ádám, Pongrácz Ádám, Kéry Bálint, Kerekes Máté, Kálmán Marcell.

Kisiván Gábor U11-es Vezetőedző:

Szeptember második hétvégéjén került megrendezésre az első régiós U11 torna Siófokon, amit a gyerekek nagyon vártak a hosszú kihagyás után. A tornán több szoros mérkőzésen is sajnos a helyzetkihasználás döntött az ellenfelelek javára. A játékban és a helyzetkialakításban voltak is szép megoldásaink, reméljük a kapu előtt sikerül majd jövő héten javulnunk a következő tornán. A tornán csapatunk különdíjasa Lukács Damján, akinek nagyszerű megoldásai és szép góljai voltak.

2. Torna Szekszárd:

Kisharmadás Gábor U10-es vezetőedző:

Gratulálok a csapatomnak a tornán nyújtott teljesítményéhez. A torna folyamán több játékos, egyénileg is jó teljesítményt nyújtott. A tornát sikeresen kezdtük az első mérkőzést megnyertük, majd a második mérkőzésen a jó erőkből álló Kaposvár ellen alul maradtunk minden téren. A Veszprém elleni mérkőzésen nyújtottuk a legrosszabb teljesítményt a torna folyamán.

Az utolsó 2 mérkőzésre rendeztük a sorokat játékban és hozzáállásban is, amely után sikerült is megnyerni a Szekszárd elleni mérkőzést, majd a Siófok csapata ellen lehet hiányérzetünk mert a mérkőzésen mi domináltunk, a helyzeteink megvoltak, de nem tudtunk gólra váltani mert rossz döntéseket hoztunk, kapkodtunk, és így a kivitelezések is rosszak voltak.

U10 csapat tagjai: Bácskai Dominik,Traub Ádám,Vadász Teó,Huszár Zalán,Kerekes Máté,Kálmán Marcell,Pongrácz Ádám,Budai Alex.

Kisiván Gábor U11-es Vezetőedző:

A tegnapi napon a második régiós U11 tornán szerepeltünk Szekszárdon. A tornát elég álmosan kezdtük, ami az első két mérkőzés eredményén meglátszott. A harmadik mérkőzésen viszont a torna egyik legjobb csapatát a Veszprémet sikerült legyőznünk remek egyéni megoldások révén. A következő mérkőzéseken mind a játékban mind a helyzetkihasználásban sikerült előre lépni és ami meglátszott az eredményben is. A tornán csapatunk legjobb játékosa Zöldvári Áron lett, aki szép gólokat szerzett és a mezőny munkája is kiemelkedő volt. Reméljük a veszprémi tornán még előrébb tudunk lépni az összjátékban és az egyéni teljesítményekben is.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#