Közel állt a bravúrhoz U14-es csapatunk idegenben is, és hazai pályán a listavezető ellen is, de mindkétszer egy gólos vereséget szenvedtek.

2020-09-28 Off By Németh Ferenc


Múlt hétvégén idegenben Dunaújvárosban szerepeltek U14-eseink, ahol egy küzdelmes mérkőzésen szenvedtek minimális vereséget, az agresszív és helyenként jól játszó hazai csapat ellen, míg az U15-ös korosztály mérkőzése betegségek miatt másik időpontban kerül megrendezésre.

A mostani hétvégén pedig a listavezető Holler FC ellen maradtak alul a picik egy góllal, bár nagyon közel voltak a bravúrhoz, hiszen 3 alapembert nélkülözve is játékban sokkal többet mutattak a csupán fizikai erőre és kizárólag a győzelmet szem előtt tartó ellenfél ellen.

U15-ös csapatunk sajnos nagyarányú vereséget szenvedett a jó erőkből álló Dunaföldvári csapat ellen.

U14: Dunaújváros – FC Nagykanizsa: 2 – 1 (0 – 1)

Összeállítás: Tizedes K. – Torma Zs., Richter M, Mikler P. (Varga P.), Erdei M. – Szilárd Z. (Farkas B)., Varga P., Farkas D. – Ladányi Cs. (Varga B.), Szmodics P. (Krénusz M.), Kovács E.

Gólszerzők: Kovács E.

Bene Gábor Vezetőedző: Egész héten arról beszéltünk, hogy a legfontosabb a mentalitás és az agresszivitás lesz ezen a mérkőzésen. Sajnos a csapatom nem nyújtott olyan teljesítményt ezen a téren, amivel nyerni lehetett volna, mondom ezt annak ellenére, hogy az első félidőben, ha az utolsó passzok jók, ha nem kapkodunk, akkor legalább 6-8 tiszta ziccert tudtunk volna kialakítani és könnyedén lezárni a mérkőzést. Több volt a meccsben, ettől függetlenül tanulnunk kell a mérkőzésből.

U14: FC Nagykanizsa – Holler FC  3 – 4 (1 – 3)

Összeállítás: Tizedes K. – Kardos Á., Richter M, Mikler P. (Szilágyi M.), Erdei M. (Lovrek D.) – Farkas B., Varga Péter., Varga B. – Szabó B., (Márfi B.) Szilárd Z. (Varga Patrik.), Farkas D. (Krénusz M.)

Gólszerzők: Varga Péter (2), Krénusz M.

Bene Gábor Vezetőedző: Listavezető ellen játszottunk egy olyan mérkőzést, ahol a csapatom fegyelmezetten, jó mentalitással játszott, mezőnyben lefutballoztuk őket, a játék minden elemében tudatosabban és jobban játszottunk, míg az ellenfél semmilyen futballra emlékeztető dolgot nem próbált bemutatni, csak rugdosta előre a labdát a fizikálisan kiemelkedő csatára felé. Rengeteg jó passzunk, összjátékunk volt, de sajnos nem tudtunk mit kezdeni az ellenfél egyetlen akcelerált játékosaival, aki biológiai életkorát nézve legalább 17 évesnek felelt meg. Sajnos 3 kapott gól esetén a félpályáról vezette a kapuig a labdát, védőim nem tudták szerelni, míg a 4. gólját félpályáról szabadrúgásból érte el. Ettől függetlenül nem foghatjuk csak erre a vereséget, illetve arra sem, hogy 3 meghatározó játékosom hiányzott, tanulni kell a védekezési hibáinkból, de büszke vagyok a csapatomra, mert remek teljesítményt és futballt mutattak be a mai napon, és nagyon közel voltak a bravúrhoz! Folytatjuk még nagyobb lelkesedéssel az elkezdett munkát!

U15: FC Nagykanizsa – Holler FC  0 – 10 (0 – 4)

Összeállítás: Zöldváry B. (Rezsek Á.) – Vadász N., Halassy Á., Takács K., Fazekas R. (Sárecz Á.) – Kovács E., Bogdán M., Kütsön M. (Kósa K.), – Koller N. (Valczer M.), Horváth K., Boros-Gyevi P.

Mutter Attila Vezetőedző: Sajnos csapatom a mai napon nem tudta felvenni a versenyt a sokkal jobb játékerőt képviselő vendégek ellen. Játékunkat rengeteg egyéni hiba is jellemezte, ami az eredményt negatívan befolyásolta. Megérdemelt a vendégsiker, nekünk pedig a következő fordulóban a Nagyatád ellen lesz lehetőségünk javítani!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#