100%-os Somogyi túrán vannak túl U17-es és U19-es csapataink!

2020-10-16 Off By Németh Ferenc

Folytatta remek sorozatát a Csáki csapat, hiszen sorozatban 5. győzelmüket aratták, míg a Németh István vezette U19 magabiztosan nyert idegenben újra.

U17: Kaposvölgye LUE – FC Nagykanizsa 2-3 (0-1)

Összeállítás: Bocskai(Berkes) – Szmodics, Belső(Ribarics), Üst, Mismás – Dömötör(Rákhely), Heiszter(Tersztenyák), Erdélyi – Macedo(Vető), Horváth László(Kolman), Horváth Áron(Erdei)

Gólszerzők: Horváth László 2, Horváth Áron

Csáki József Vezetőedző: Az első játékrészben kapkodva játszottunk, amit csak a 2. gólunk után hagytunk el. Utána viszont kombinatívan,jól játszottunk és szép támadásokat vezettünk, az utolsó 5 percig. A meccset kézben tartottuk végig, veszélyben nem forgott a győzelmünk az utolsó 5 percet figyelembe véve sem. A meccs tanulságait levonjuk, hibáinkat kijavítjuk és a következőkben az utolsó percig koncentrálva kell fociznunk. Gratulálok a csapatomnak, a zsinórban 5. győzelmükhöz

 #fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#

U19: Kaposvölgye – FC Nagykanizsa  0 – 8  (0 – 2)

Összeállítás: Kálovics H.– Mutter M.,Schmidt Á.,Szilágyi A.,Koller G., -Szabó M.(Bános L.),Józsa Á.,Kocsis József, -Balogh L..(Dobri L..),Csavari B., Farkas R.,

Gólszerzők: Kocsis J. (3),Józsa Á. (2),Csavari B.,Dobri L.,Mutter M.,

Németh István  Vezetőedző: Gratulálok a csapatomnak a nagyarányú győzelemhez. Örömteli, hogy mindez látványos játékkal párosult, és rengeteg dolgot visszakaptam a gyakoroltakból. Természetesen helyén kezeljük a győzelmet, hiszen egy gyengébb képességű csapat ellen értük el, de mindez semmit se von le a játékosaim érdemeiből. Az is örömteli számomra hogy a mérkőzés folyamán mindvégig megőriztük motiváltságunkat és ez a lőtt gólok számában is megmutatkozott! Gratulálok a fiúknak és remélem a folytatásban is hasonló hozzáállással találkozom!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#