Mi rendeztük a Bozsik Régiós B torna aktuális fordulóját. Jól szerepeltek U10-és U11-es csapataink!

2020-10-19 Off By Németh Ferenc

Szombaton Nagykanizsán folytatódott a Bozsik Régiós B tornasorozat, ahol rengeteg néző előtt, jól felkészített csapatok nagyszerű mérkőzéseket vívtak egymással a csapatok. Öröm volt nézni a csapatok játékát, a gyerekek teljesítményét, és kimondottan büszkék vagyunk saját csapataink játékosaira és edzőire!

Kisharmadás Gábor vezetőedző nyilatkozata:

Ez volt a 4. ilyen tornánk, és most szerepelt a legjobban a csapatom. A tornát 3 győzelemmel és 2 vereséggel zártuk. A csapat az egész torna folyamán agresszívan, lelkesen és eredményesen játszott. Pozitívum még, hogy láttam olyan szituációkat a mérkőzéseken, amiket edzésen gyakoroltunk. A játékban és védekezésben van még hova fejlődni, támadójátékunkban szép támadásokat vezettünk, amelyek szép gólokkal párosultak, illetve az akarat és a hozzáállás a hétvége folyamán példaértékű volt, aminek meg is lett az eredménye, jó volt látni a csapatot, ahogy egy emberként örülnek. A tornán kiemelkedő teljesítményéért Horváth Noel külön díjat kapott. Gratulálok a csapatomnak a tornán nyújtott teljesítményéhez.

Eredményeink:

Nagykanizsa-Mohács 3-1

Nagykanizsa-Siófok 0-2

Nagykanizsa-Szekszárd 3-1

Nagykanizsa-Veszprém 1-2

Nagykanizsa-Kaposvár 3-1

Kisiván Gábor U11-es Vezetőedző:

Sajnos betegségek miatt csak foghíjasan tudtunk részt venni a tornán, de így is nagy várakozással voltunk a torna iránt. Az első mérkőzésen jobb játékkal és labdabirtoklási fölényben játszottunk, de csak egy szerencsés gólnak köszönhetően sikerült győznünk a Mohács ellen. A második mérkőzésen a jobb érőkből álló Siófok ellen léptünk pályára, bár a vezetést sikerült megszereznünk, a mérkőzés végére a több helyzetet kidolgozó Siófok nyerte meg az összecsapást. Ezután a Veszprémmel találkoztunk, ahol remek játékkal és helyzet kihasználásunknak köszönhetően győzni tudtunk. A Szekszárd ellen remekül indult a mérkőzés, sorra dolgoztunk ki a helyzeteket, de sajnos nem tudtuk őket gólra váltani. A mérkőzés végére pedig sajnos ők találtak többször a kapunkba. Az utolsó mérkőzésen a Kaposvár csapata ellen léptünk pályára, ahol a jobb erőkből álló csapat ellen helyt álltunk.

Torna Különdíjasa: Hosszú Dávid (aki rendkívül sokat dolgozott a mezőnyben)

Eredmények:

Nagykanizsa- Mohács 1-0

Nagykanizsa-Siófok 1-4

Nagykanizsa- Veszprém 2-1

Nagykanizsa-Szekszárd 1-3

Nagykanizsa- Bene Ferenc Akadémia 0-4

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#