Folytatta győzelmi sorozatát a Csáki csapat, már a 6. mérkőzésüket nyerték zsinórban. Horváth Áron mesterhármast szerzett!

2020-10-19 Off By Németh Ferenc

A nagy esőzések miatt szokatlan környezetben Kiskanizsán fogadtuk a Majos csapatát, annak reményében, hogy folyatjuk jó sorozatunkat. A mérkőzés ennek megfelelően jól indult, hamar vezetést is szereztünk, de a Majos pár egyéni hibánk után visszajött a mérkőzésbe, így egy izgalmas lüktető 90 perc, és 3 gólos hazai győzelem született!

U17: FC Nagykanizsa – Majosi SE 6-3 (4-2)

Összeállítás: Herman – Ribarics (Szmodics), Belső, Füzesi, Üst – Erdélyi(Erdei), Rákhely – Horváth László, Macedo (Dömötör), Kolman (Vadász) – Horváth Áron(Vető)

Gólszerzők: Horváth Áron 3, Horváth László 2, Rákhely

Csáki József Vezetőedző: Az egész mérkőzés folyamán támadólag léptünk fel. Ez végre, már a mérkőzés elején gólokban is megmutatkozott. Kihasználtuk a helyzeteinket és kombinatív, szép támadásokat vezettünk. A bekapott 3 gól, ami zavar ezen a mérkőzésen. Ezek a gólok, sok mindenre visszavezethetőek, de egyik sem olyan hiba, amit ne tudnánk kijavítani. Lesz egy hetünk meccs nélkül, amikor is bőven lesz időnk mindent átbeszélni és felkészülni az utána következő héten lévő két meccsünkre. Gratulálok csapatomnak a játékhoz és a zsinórban 6. győzelmünkhöz. Ezúton szeretnénk megköszönni a Kiskanizsai csapat vezetőinek és pályamunkásainak, hogy egy jól előkészített pályát biztosítottak nekünk.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#