1 pontot szereztünk a listavezetők otthonában! 4-4-es gólzáporos mérkőzésen lepte meg a pontveszteség nélkül álló Lua Baját a Mutter csapat, a fiatalabbak nagy csatában maradtak alul.

2020-10-18 Off By Németh Ferenc

Bajára utaztak pénteken az U14-es és U15-ös csapataink, ahol mindkét korosztályban az eddig pontveszteség nélkül álló Lua Baja vendégei voltak. A nagyobbak nagyszerű teljesítményt nyújtva értek el meglepetésszerű döntetlent, míg a kisebbek nagyot küzdve, de sok hibával játszva, a támadózónában folyamatosan rossz döntéseket hozva elkerülhető gólokat kapva kaptak ki!

U14: LUA Baja – FC Nagykanizsa 2-0 (0-0)

Összeállítás: Tizedes K. – Torma Zs., Richter M, Mikler P.(Krénusz M.), Erdei M., -Farkas B., Varga Boldizsár, Varga Péter, -Ladányi Cs.(Szabó B.), Szmodics P., Farkas D.

Bene Gábor Vezetőedző: Listavezetőhöz látogattunk, ahol egy dinamikus izgalmas mérkőzést játszottunk, azt gondolom két hasonló tudású csapat mérkőzése volt. Az utazás okozta problémáink után kissé álmosan kezdtük a mérkőzést, de mégis kapufánk és ziccerünk volt. Ezeket nem tudtuk kihasználni, valamint folyamatosan rossz döntéseket hoztunk az ellenfél támadózónájában, hátul pedig a védelem bizonytalan játéka eredményezte a kapott gólt. Utána mindent megpróbáltunk, felállási formát is váltottunk, mindent feltettünk az egyenlítésért, meg is voltak a lehetőségeink, de az utolsó percben egy újabb eladott labda után az ellenfél lezárta a mérkőzést. Rengeteg könnyű labdát szórunk el, illetve a labda nélküli játékunk továbbra is gyenge, ezen mindenképpen javítani kell. Hiányérzetem azért van, mert az éllovas csapatok ellen is maximálisan felvesszük a versenyt, de az a pici plusz, ami az ilyen mérkőzések megnyeréséhez kell nincs még meg bennünk. Dolgozunk rajta, hogy ez a jövőben meglegyen!

U15: Lua Baja – FC Nagykanizsa 4-4 (1-1)

Összeállítás: Zöldváry B.(Rezsek Á.)-, Kósa K.(Sárecz Á.), Fazekas R.,Kálovics R. Halassy Á.,- Horváth K., Fándli Zs.,Takács K. – Koller N.(Valczer M.), Kovács E., Boros-Gyevi P.

Gólszerzők: Kovács Erik 2, Horváth Kornél 2

Vezetőedző Mutter Attila: Igazságos döntetlen születtet, fegyelmezetten, a taktikai utasításokat maximálisan betartva játszott csapatom. Azt gondolom, hogy az eddig hibátlan hazai csapat ellen, igazi csapatmunkával, megfelelő belső motivációval teljes mértékben rászolgáltunk az egy pontra, sőt még a győzelem is benne volt a mérkőzésben, 2 gólos vezetésünknél. Örülünk az egy pontnak idegenben az első helyezett ellen, de még fontosabb, hogy a mutatott játékban is léptünk előre. Gratulálok az egész csapatomnak!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#