Egyedülálló sorozatban az U17! 8. győzelmüket szerezték meg zsinórban!

2020-11-04 Off By Németh Ferenc

Pénteken fogadtuk a Bonyhád gárdáját az U17-es bajnokság aktuális fordulójában, és több kulcsembert is pihentetve magabiztosan győztük le a riválisunkat! A zsinórban 8. győzelmet arató csapatunk 1 pontra van a listavezető PVSK csapatától! Gyerünk srácok folytassátok!

U17: FC Nagykanizsa – Bonyhád 6-0 (3-0)

Összeállítás: Herman(Zsiborás)– Ribarics(Tersztenyák), Szmodics, Erdélyi(Üst), Mismás – Heiszter, Rákhely, Macedo – Kolman(Vető), Horváth Áron(Horváth László), Erdei (Belső)

Gólszerzők:  Rákhely 2, Kolman 2, Horváth Áron , Horváth László 

Csáki József Vezetőedző: Hét győzelemmel a hátunk mögött vártuk a sereghajtó Bonyhádot. Az ellenfél időhúzásaival, kellemetlen játékstílusával hátráltatta a folyamatos focit, ami döcögőssé tette a játékunkat. Ennek ellenére gond nélkül abszolváltuk a mérkőzést. Szép szériában van a csapat, büszke lehet rá egytől-egyig mindenki. Ebben a bajnokságban korosztály fiatalként több pontot szereztünk már most a 10 forduló alatt, mint tavaly a lejátszott 14 meccsünkből a saját korosztályunkban. Büszke vagyok a srácokra, és ha ezen az úton haladunk, akkor még több sikert érhetünk el.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#