Komlón nyertek U17-es és U19-es csapataink a hétközi fordulóban!

2020-11-04 Off By Németh Ferenc

Az őszi szünet idejére hétközi forduló keretein belül utaztak Komlóra legnagyobb korosztályaink. Mindkét csapat nyerni tudott, U17-eseink könnyedebben, míg U19-eseink emberhátrányban brusztolták ki a győzelmet! Így tovább fiúk!

U17: Komló – FC Nagykanizsa 0-3 (0-3)

Összeállítás: Herman(Bocskai) – Ribarics(Mismás), Belső, Erdélyi, Üst – Dömötör(Vető), Rákhely, Heiszter(Macedo) – Horváth László(Erdei), Horváth Áron(Tersztenyák), Kolman

Gólszerzők: Kolman 3

Csáki József Vezetőedző: Magabiztos győzelmet arattunk idegenben, még úgy is, hogy a játékunkat hátráltatta a pálya minősége. Más hozzáállással, más felfogással, támadóbb játékkal gólarány javítás lehetett volna. Emellett szerencsére pozitív dolgokat is ki lehet emelni. A kapott gól nélküli mérkőzést, Kolman Patrik 3 gólját és hogy a 7. győzelmét aratta idén zsinórban a csapat. Gratulálok a csapatomnak!

Rengeteg kihagyott helyzet, kiállítás és hatalmas küzdőszellem jellemezte U19 –es csapatunk Komlói győzelmének kiharcolását!

A Komlói csapat a kilenc forduló alatt szerzett egy győzelme ellenére, igencsak megnehezítette csapatunk idegenbeli győzelmét! Mindezek ellenére meg kell említeni hogy a rengeteg kihagyott helyzet,25.percben bekövetkezett emberhátrány és a pálya minősége is mind ellenfelünk játékát segítette!

U19:FC Komlói Bányász SE – FC Nagykanizsa  0 – 1  (0 – 0) 

Összeállítás: Kálovics H. – Mutter M.,(Rozs P.)Schmidt Á.,Szilágyi A.,(Balogh L.)Koller G., – Szabó M.,(Szabó B.),Józsa Á.,Kocsis J.,(Füzesi P.) -Bános L.,(Dobri L.)Csavari B.,Farkas R.

Gólszerzők: Dobri L.

Kiállítva : Józsa Á.

Németh István Vezetőedző: Idegenben minden győzelem értékes, még akkor is, ha ezt a tabella alapján egy szerényebb képességű csapat ellen sikerült megszereznünk! rengeteg kihagyott helyzet, a korai kiállítás és a pálya minősége mind ellenfelünk védekező és kontrákra épülő játékát segítette! Gratulálok csapatomnak a rengeteg futásnak és a hatalmas akaratnak köszönhető siker kiharcolásához!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#