Újabb győzelmet aratott a Mutter Attila vezette U15, míg a kisebbek küzdelmes döntetlen értek el Balatonlellén!

2020-11-04 Off By Németh Ferenc

Rangadót játszottak az azonos pontszámmal álló U14-esek, míg a nagyok magabiztosan nyertek idegenben!

U14: Balatonlelle – FC Nagykanizsa 2-2 (0-1)

Összeállítás: Tizedes K. – Torma Zs., Richter M. (Mikler P.), Kardos Á., Erdei M., -Farkas B., Varga Boldizsár, Varga Péter, -Ladányi Cs. (Szabó B.), Szmodics P. (Szilárd Z.), Farkas D.

Gólszerző: Kardos Á., Ladányi Cs.

Bene Gábor Vezetőedző: Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, amit le lehetett volna zárni, de mint az utóbbi mérkőzéseken jellemző a játékunkra, nem tudtunk jó döntéseket hozni a kapu előtt, lassúak és körülményesek voltunk. A védekezésünk nem volt elég stabil, ilyen gólokat nem lehet az ellenfélnek ajándékozni. Természetesen voltak jó teljesítmények, voltak szép támadásaink, de az a pici nagyon hiányzik, ami az ilyen mérkőzéseket a mi javunkra billenti. A labda nélküli játékunk továbbra se megfelelő, ezen dolgoznunk kell! Az egy pont megszerzéséhez gratulálok a fiúknak!

U15: Balatonlelle – FC Nagykanizsa 2-5 (2-4)

Összeállítás: Zöldváry B. (Rezsek Á.),- Halassy Á.(Sárecz Á.),Vadász N.,Fazekas R., Kálovics R.-Horváth K., Bogdán M., Koller N., -Takács K.(Kütsön M)., Kovács E.(Kósa K.), Boros Gyevi P.( Valczer M.)

Gólszerzők: Fazekas R., Kálovics R., Bogdán M. 2, Boros-Gyevi P.

Vezetőedző Mutter Attila: Rosszul kezdtük a mérkőzést, de hamar rendeztük a sorokat és megérdemelt magabiztos győzelmet arattunk idegenben is. Csapatomban több jó egyéni teljesítmény is volt, illetve nagyon szép gólokat szereztünk, amihez gratulálok az egész csapatomnak!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#