Idegenbeli döntetlen után hazai pályán nyert U15-ös csapatunk a jóval esélyesebb Szentlőrinc ellen, míg U14-eseink vezetés után 2-1-es vereséget szenvedtek.

2020-11-04 Off By Németh Ferenc

Hazai pályán fogadtuk a Szentlőrinc csapatát, és az U15-öseink nagyszerű játékot mutatva bravúros győzelmet arattak, míg a kisebbek nyerhető mérkőzésen szenvedtek egy gólos vereséget.

U14: FC Nagykanizsa – Szentlőrinc 1-2 (1-0)

Összeállítás: Tizedes K. – Torma Zs., Richter M. (Kardos Á.), Mikler P., Erdei M., -Farkas B., Varga Boldizsár, Varga Péter, -Ladányi Cs., Szmodics P. (Szabó B), Krénusz M. (Farkas D.)

Gólszerző: Varga P.

Bene Gábor Vezetőedző: Két hasonló képességű csapat mérkőzésén önmagunkhoz képest nagyon gyengén játszottunk. A mérkőzés első felében így is mi domináltunk, de rengeteg rossz döntést hoztunk, gólhelyezetek hagytunk ki üres kapura, és ez nem fér bele! Játékosaim közül jónéhányan elvannak, sétálgatnak, ami elfogadhatatlan számomra. Javítani kell, mert sokkal többet tudnak, csak rá kell jöjjenek, hogy ez már nem a Bozsik torna, ahol belefér, hogy ne legyek koncentrált, nem fussak, nem ütközzek!

U15: FC Nagykanizsa – Szentlőrinc 3-0 (1-0)

Összeállítás: Zöldváry B. (Rezsek Á.),- Halassy Á.,Vadász N.,Fazekas R., Kálovics R.-Horváth K., Bogdán M.,(Kütsön) Koller N.,(Sárecz) -Kósa K., Kovács E., Boros Gyevi P.( Valczer M.)

Gólszerzők: Kovács Erik 2, Horváth Kornél

Vezetőedző Mutter Attila: Az élmezőnyhöz tartozó Szentlőrinc ellen nehéz mérkőzésre készültünk. Az első perctől kezdve motiváltan, összeszedetten, a mérkőzést végig kontrol alatt tartva, jól használtuk ki az adódó lehetőségeinket, így teljesen megérdemelten tartottuk otthon a 3 pontot. Gratulálok a srácoknak!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#