Zsinórban hatodik győzelmét aratta az U14! Nagy küzdelemben győztük le a közvetlen rivális Dunaújváros csapat, így Bene Gábor csapata továbbra is hibátlan a tavasszal!

2021-03-16 Off By Németh Ferenc

Az őszi utolsó két fordulóban aratott győzelmet is beleszámítva már hat mérkőzésre nyúlik a győzelmi szériája az U14-es csapatunknak. Az őszről elhalasztott mérkőzést is, valamint a tavaszi első 3 fordulót is 100%-os teljesítménnyel tudták le Richter Mátéék, amikben papírforma eredményeken kívül rangadón való győzelem is volt! Így tovább fiúk!

U14: FC Nagykanizsa – Bácsalmás 3-0 (1-0)

Összeállítás: Tizedes K.-Torma Zs., Richter M., Szilárd Z., Erdei M. (Márfi B.),- Farkas B., Farkas D., Varga P., – Ladányi Cs. (Kardos Á.), Krénusz M. (Varga Patrik), Varga B.

Gólszerzők: Varga B., Farkas D., Márfi B.

Bene Gábor vezetőedző: Körülményesen, lassan futballozva, rossz felfogásban játszott a csapatom. Nem tudtunk ritmust adni a játéknak, ezáltal nem volt meg az a fajta gyors kombinatív játékunk, amivel könnyebben tudtunk volna a szervezett ellenfél védekezését bontani. Sok pontatlanság, kapkodás jellemezte a játékunkat.  Dicséret illeti az ellenfelünket küzdeni tudásból, a csapatomnak pedig sokkal több belső motivációval kell pályára lépnie!

U14: FC Nagykanizsa – Szekszárd 5-0 (2-0)

Összeállítás: Tóth G.-Torma Zs.(Szabó B.), Richter M., Mikler P.(Krénusz M.), Erdei M. (Kardos Á.),- Farkas B. (Varga Patrik), Csire B., Varga B.(Farkas D.), – Ladányi Cs. (Márfi B.), Varga P., Szilárd Z.

Gólszerzők: Farkas D.(3), Szilárd Z., Csire B.

Bene Gábor vezetőedző: Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, egy szervezett csapat ellen értünk el meggyőző sikert, de még mindig sok hiányérzetem van a csapatom játékával kapcsolatban. Sokkal higgadtabban, nyugodtabban és pontosabban kell futballoznunk. Külön kiemelném az első meccsét játszó Csire Barnabás játékát és fantasztikus gólját, valamint a csereként pályára lépő Farkas Dominikot, aki 3 góljával komoly szerepet vállalt a győzelemben!

U14: Mohács FC – FC Nagykanizsa 1-6 (0-5)

Összeállítás: Tizedes K.-Kardos Á.(Mikler P.), Richter M., Szilárd Z., Erdei M.(Farkas D.), – Farkas B.(Krénusz M.), Csire B., Varga B.(Márfi B.), -Torma Zs., Varga P., Ladányi Cs.

Gólszerzők: Ladányi Cs., Torma Zs., Varga P. 2, Krénusz M., Varga B.

Bene Gábor vezetőedző: Az őszhöz képest sokat fejlődő Mohács csapatát, az elő félidő jó játékának köszönhetően könnyedén győztük le, de a játékban továbbra sem vagyok elégedett. Amennyiben pontosabban vagyunk, nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk, de ettől függetlenül jár a gratuláció a csapatomnak!

U14: FC Nagykanizsa – Dunaújváros 2-1 (0-0)

Összeállítás: Tizedes K.-Torma Zs., Richter M., Szilárd Z., Erdei M.,-Farkas B.,Csire B.,Varga P.,-Ladányi Cs.(Márfi B.), Farkas D.(Krénusz M.), Varga B.

Gólszerzők: Márfi B., Farkas B.

Bene Gábor vezetőedző: Közvetlen riválisunk ellen, igazi presztízsmérkőzést játszottunk, ráadásul ellenfelünk igazán jó formában érkezett hozzánk, hiszen előző hétvégén győzni tudtak a második helyezett PVSK otthonában! A mérkőzésen jó felfogásban, magasan védekezve kezdtünk és meg voltak a lehetőségeink az első 20 percben, hogy akár eldöntsük a mérkőzés sorsát. A helyzeteink kimaradtak, a mérkőzés kiegyenlítetté vált, mezőnyben a jól passzoló és erős fizikumú ellenfelünk több esetben gondot okozott, de helyzetig nem jutottak. Ahogy lenni szokott a második félidőben egyszer jutottak el a kapunk elé, amiből gólt is kaptunk, de a csapat erejét és küzdeni tudását mutatja, hogy nem estünk össze, hanem óriási akarattal játszva megfordítottuk a mérkőzést! Minden játékosom nagy dicsérete érdemel, számomra pedig nagy öröm, hogy a győztes gólt egy olyan szituációból szerezte Farkas Beni, amit csütörtökön egyéni képzésen gyakoroltunk!