Két fájó vereség után nagyon fontos 3 pontot szerzett U19-es csapatunk idegenben egy küzdelmes kiállításokkal tarkított mérkőzésen!

2021-03-16 Off By Németh Ferenc

Az elmúlt két hét nem sikerült a legjobban a Németh István edzette U19-es csapatnak. A közvetlen rivális, jó játékerőt képviselő Szekszárd otthonában maradtak alul, majd hazai pályán a Peac ellen is nem várt nagyobb arányú vereséget szenvedett a sérültek és betegek sújtotta csapatunk. Ezért is volt nagyon fontos, hogy újra rátaláljunk a győzelem útjára, és ezt sikerült is a hétvégén idegenben abszolválni! Hajrá fiúk!

Sajnos nem sikerült a tavaszi szezon sikeres folytatása U19 – es csapatunknak!!

A tavaszi szezon nyitányán, sajnos nem sikerült csapatunknak az idei két győztes találkozó után a folytatás! Fájó pont még az is, hogy egy rangadón veszítettünk, ami egy sikeres tavaszi szereplés reményében nem túl jó ómen!

U19: Szekszárdi ULE – FC Nagykanizsa 4 – 1 (1 – 1) 

Összeállítás: Kálovics H.(Németh M.), – Szilágyi A.,Schmidt Á.(Füzesi P.),Koller G.,Bános L., – Szabó B., Józsa Á.(Kocsis J.),Farkas R.,(Szabó M.), -Balogh L.(Horváth G.),Csavari B.,Millei B.

Gólszerzők: Csavari B.

Németh István Vezetőedző: Két idei győzelmünk után tudtuk hogy nehéz mérkőzés vár ránk,amin sajnos alul maradtunk és gratulálnunk kell ellenfelünknek a győzelméhez!Sajnos a mai napon nem úgy alakultak a dolgok ahogyan azt elterveztük és el kell ismerni ellenfelünk minden szempontból fölénk tudott kerekedni!Túl kell tennünk magunkat ezen a vereségen és tovább kell lépnünk mert hétvégén újabb rangadó vár ránk hazai környezetben és ha javítani szeretnénk nincs idő keseregni!A hibáinkból tanulnunk kell és meg kell értenünk siker csak akkor van ha minden mérkőzésen maximálisan koncentrálva és alázatosan futballozunk!

Nem bírta elviselni több játékosa hiányát U-19 –es csapatunk!

A sérülésektől és betegségektől tizedelt csapatunk nem bírta elviselni több játékosa hiányát, ellenfelünk győzelme, még ilyen arányban is teljesen megérdemelt!

U19:FC Nagykanizsa – Pécsi EAC 0 – 6 (0 – 3) 

Összeállítás: Németh M. – Horváth G.,Szilágyi A.,Koller G.,Bános L., – Szabó B.,Józsa Á.,Kocsis J.,(Szabó M.) -Balogh L..(Dobri L.),Csavari B.,Millei B.

Gólszerzők:

Németh István Vezetőedző: A sok sérült és beteg ellenére sokkal többet vártam a csapattól, bár tisztában vagyok a korfiatalság hátrányaival, mégis úgy érzem nem tettünk meg mindent a siker érdekében és bőven maradt hiányérzetem a játékunkkal kapcsolatban! Fel kellene már ébrednünk ,,Csipkerózsika” álmunkból és hétről hétre alázatos, motivált csapatként, eredményes játékkal előrukkolnunk!

Nehézségei ellenére is győzni tudott U-19 – es csapatunk!

A sok sérült és beteg hiányát hetek óta magánhordozó U19 – es csapatunk,nehéz mérkőzésen,de győzni tudott a Dunaföldvári Holler SC otthonában!A győzelmet két pontrúgásból szerzett gól és két kiállítás révén sikerült elérnünk!

U19: Dunaföldvári Holler SC – FC Nagykanizsa : 1 – 2 (1 – 2) 

Összeállítás:  Kálovics H. – Szilágyi A.,Schmidt Á.,Koller G.,Bános L., – Szabó B.,Józsa Á.,Kocsis J.(Szabó M.), – Balogh L..(Horváth G.),Csavari B.,Millei B.,

Gólszerzők: Szabó Barnabás,Millei Bálint

Németh István Vezetőedző: Jelen helyzetünkben minden sikernek és pontnak örülnünk kell,így hát tegyük most is ezt!Nem játszottunk jól és a sziporkázás is távol állt tőlünk,de a mostani mérkőzésen legalább az akarattal nem volt gond!Sűrű a programunk és nagyon lassan emelkedik csak a hadra fogható játékosaink száma,így a két kiállítás sem segít a helyzetünkön!Most kell összefogni és elővenni a tartalékokat,mindenkire szükség van a jobb folytatás elérése érdekében!