Nagyot küzdött mindkét csapatunk a második helyezett otthonában, de nem tudta felborítani a papírformát idegenben!

2021-03-25 Off By Németh Ferenc

Dunaföldvárra utazott U14-es és U15-ös csapatunk. Remek pályán, erős ellenfelek ellen mutathattuk meg tudásunkat, hiszen vendéglátóink mindkét korosztályban a második helyen állnak. Sajnos nem sikerült a bravúr, bár mindkét csapat jó teljesítménnyel nehezítette meg a hazai csapat életét.

U14: Holler FC – FC Nagykanizsa 2-0 (1-0)

Összeállítás: Tizedes K.-Torma Zs., Mikler P., Szilárd Z., Erdei M.,- Farkas B., Csire B.., Varga P., – Ladányi Cs. (Szabó B.), Farkas D. (Krénusz M.), Varga B.

Jók.: Az egész csapat

Bene Gábor vezetőedző: Nehéz mérkőzésre készültünk a második helyezett otthonában, amely csapatban legalább 6 olyan játékos szerepelt, akik biológia érettségüket és fizikiai mutatóikat figyelembe véve inkább az U17-es korosztályhoz tartoznának. Ettől függetlenül a pályán a mutatott játékunk, a hozzáállásunk, a játéknak a minősége, a támadások felépítése nagyon rendben volt, talán most játszott a csapatom leginkább úgy, ahogy szeretném őket látni, mióta velük dolgozom. Hiányérzet, hogy a két bekapott gólon kívül, amik könnyedén elkerülhetőek lettek volna, az ellenfél nem tudott veszélyeztetni, hiszen komoly labdabirtoklási fölényben játszottunk, és minden elemében felülmúltuk az ellenfél csapatát. Szépséghiba, hogy ezért nem járt pont, a 16-oson belül hiányzott belőlünk a gyilkos ösztön, a mindenáron való gólszerzés, de ha minden meg is valósult, akkor sorra rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt, vagy egy az saját kapunktól történő támadásépítés során a játékvezető döntött úgy, hogy érvényteleníti a gólunkat, véleményem szerint tévesen. Büszke vagyok a csapatomra, érett, kreatív, modern futballt mutatott be, eljön az az idő is, amikor az ilyen meccseket is könnyedén fogjuk megnyerni!

U15: Holler FC – FC Nagykanizsa

Összeállítás: Zöldváry (Rezsek Á.),- Halassy, Takács K, Ódor, Koller(Fáth V.),-Vadász, Kálovics, Horváth K,-Takács S(Kütsön M.), Boros-Gy, (Kósa K.), Bogdán

Mutter Attila vezetőedző: Jó csapat otthonában, szervezetten, koncentráltan játszott a csapatom, igaz a hazai csapat dominált, de kontrollálni tudtuk a játékot. Támadójátékunkban van hiányérzetem, nem mertük felvállalni azokat a megindulásokat, amikre meg lett volna a lehetőség labdaszerzések esetén. Benne volt a mérkőzésbe a pontszerzés, de így is gratulálok a csapatomnak!