Indul az OVIFOCI PROGRAMUNK! 8 óvodában kezdjük el a héten az edzéseket!

2021-09-13 Off By Németh Ferenc

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is indul az ovifoci programunk, ahol a gyerekek megismerkedhetnek a labdarúgással már óvodás korban labdarúgó szakemberek segítségével.

Bene Gábor Utánpótlás Szakmai Igazgató: Nagy öröm számunkra, hogy az ovifoci programunk évről évre egyre népszerűbb, aminek köszönhetően már 8 óvodában vagyunk jelen az idei évtől. Fontos számunkra, hogy már ebben a korban megismerkedjenek a labdarúgással a gyerekek, megszeressék ezt a sportágat és játékos formában elkezdhessük a képzésüket, aminek köszönhetően a Bozsik programba minél több gyerkőcöt tudjunk majd beintegrálni. Egyesületünkben az U7-es korosztály a legfiatalabb korosztály, az ovifoci pedig ennek az előszobája, így joggal bízhatunk abban, hogy városunk minden óvodás gyermekéhez eljutunk és megadjunk nekik azt a lehetőséget, hogy kipróbálják magukat ebben a gyönyörű sportágban.

Köszönjük az Központi Óvoda vezetőjének Dr. Némethné Kovács Editnek a támogatását a program megvalósulásához, valamint minden tagintézmény vezetőjének és az óvónőknek a pozitív hozzáállást!

A programról folyamatosan beszámolunk a honlapunkon, figyeljétek továbbra is!