Nagyarányú U17-es győzelem a Nagyatád otthonában! Horváth László triplával tért vissza, Bogdán Martin pedig duplázni tudott!

2021-09-13 Off By Németh Ferenc

Nagyszerű bajnoki kezdés után folytatta remek sorozatát az U17-es csapatunk, akik idegenben nyertek magabiztosan a Nagyatád ellen, akikkel évek óta nehéz mérkőzéseket vívunk ebben a korosztályban!

U17: FC Nagyatád – FC Nagykanizsa 0-9 (0-4)

Összeállítás: Zsiborás Gábor-Kálovics Richárd, (Erdei Dávid 46’) Tüske Bence Üst Zalán, Szmodics Zétény, Dömötör Patrick, (Bogdán Martin 60’) Erdélyi Kristóf, (Vadász Noé 60’) Macedo De Souza. Horváth Lackó, Horváth Kornél, (Takács Soma 70’) Mismás Dávid

Gólszerzők: Macedo De Souza, Erdélyi Kristóf, Erdei Dávid, Horváth Kornél, Bogdán Martin (2), Horváth László (3)

Mutter Attila Vezetőedző: Jó időben, jól előkészített pályán játszottunk. Már az első játékrész végén  meggyőző különbség volt a két csapat között, ettől függetlenül nem voltam teljesen elégedett a mutatott játékkal, sokszor pontatlanul lassan játszottunk. A második félidő már jobban nézett ki, elsősorban a cseréknek köszönhetően, ebben az időszakban viszont a helyzet kihasználással álltunk hadilábon. Összességében végig a mi akaratunk érvényesült.  Az eredmény a hazaiakra nézve hízelgő.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#