Folytatódott az U11-es Régiós programsorozat, ezúttal Hévízen játszottak Kisharmadás Gábor tanítványai.

2021-09-23 Off By Németh Ferenc

Folytatódott az U11-es Régiós programsorozat, ezúttal Hévízen játszottak Kisharmadás Gábor tanítványai.

Nagyüzemben folynak a különböző versenysorozatok, különböző helyszíneke, így az U11-es csapatunk Hévízen vendégeskedett. Az első alkalomhoz képest, kicsit már lebonyolítás szerint játszottak a csapatok, annak érdekében, hogy mindenki hasonló erősségű csapatokkal tudja összemérni a tudását. Folytatás Vasárnap Sárváron! Hajrá fiúk!

Kisharmadás Gábor Vezetőedző: A hétvégén Hévíz adott otthont a 2. Régiós Bozsik tornának.

A torna lebonyolítása megváltozott két csoportba osztottak a csapatokat, a mi csapatunkat is a jobb csapatok közé rangsorolták ez eddig elért eredmények alapján így azonos képességű csapatok találkoztak egymással. A torna elején meg volt illetődve a csapat, kapkodva játszottunk, rossz döntéseket hoztunk, a helyzetek kimaradtak, amely az első mérkőzések eredményein is meglátszott.

Rendeztük a sorokat, voltak változtatások, javult a helyzetkihasználásunk, utána kezdte a csapat a jobbik arcát mutatni és felvenni a ritmust, ami eredményben is meg látszott. A hibákból tanulni kell, és ki kell javítani őket, és szembesülni kell azzal, hogy a jó csapatok kihasználják a hibáinkat azonnal. A torna folyamán, amit kértem játékosoktól, abból jó volt visszalátni dolgokat. Úgy gondolom, összességében a csapat, fel tudja venni a versenyt bármelyik csapattal.

Fc Nagykanizsa-Sárvár 0-3                     Sárvár-Fc Nagykanizsa 1-1

Fc Nagykanizsa-Tapolca 0-2                   Tapolca- Fc Nagykanizs 1-1

Fc Nagykanizsa- Ajka 1-2                         Ajka-Fc Nagykanizsa 1-3

A csapat tagjai: Huszár Zalán,Gerencsér Áron,Vadász Teó, Traub Ádám,Kerekes Máté,Kálmán Marcell, Kiss-Horváth Ádin,Horváth Noel,Németh Zoltán,Pongrácz Ádám,Lang Máté,Németh Dominik,Szollár Hunor,Cserfő Milán

.#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci