Döntetlennel kezdett az U16-os csapatunk, nem tudtak csapataink idegenben bravúrt hozni, míg az U17-eseink rangadót buktak hazai pályán

2021-09-24 Off By Németh Ferenc

Nehéz idegenbeli mérkőzéseken vannak túl versenyző csapataink, ezúttal nem tudtunk pontot szerezni, sem Dunaújvárosban, sem pedig Siófokon. Az U17-es csapatunk hazai pályán fogadta a kimondottan erős Szentlőrinc csapatát, és sajnos sok hibát vétve alulmaradt egy amúgy nyerhető mérkőzésen.

U15: Dunaújváros – FC Nagykanizsa 5-0 (2-0)

Összeállítás: Tizedes Kevin – Richter Máté (Kardos Ádám), Mikler Péter, Szilárd Zénó, Erdei Máté – Farkas Benedek, Tamás Gergő, Varga Péter, – Varga Boldizsár (Ladányi Csanád), Torma Zsombor, Csire Barnabás (Dittrich Roland)

Gólszerzők:

Domján László Vezetőedző:

A végeredmény nem tükrözi hűen a mérkőzés képét. Ellenfelünk győzelme megérdemelt, de sajnos játékosaink támadásban elhibázták a helyzeteket, védekezésben pedig egyéni hibákat vétettek. A csapatjátékunk azonban előre lép mérkőzésről mérkőzésre, és az egyéni hibák kijavításán kell dolgoznunk. Továbbá azon, hogy pontrúgásból ne kapjunk gólokat.

U14: Siófok-FC Nagykanizsa : 6-1 (4-0 )

Összeállítás: Tóth G- Berkes B, Szilágyi M, Beke M, Fülöp P, Lovrek D, Bem M, Benczes J, Király N, Varga P, Beke D.

Gólszerző: Lovrek D.

Lukács István vezetőedző: Nagyon sajnálom ezt a mérkőzést meg persze a csapatot, eléggé tartalékosan mentünk el. Betegségek, és más elfoglaltság miatt szűkös kerettel utaztunk el. A mérkőzést jól kezdtük az első ziccer a miénk volt, de sajnos kimaradt, aztán utána már csak momentumaink voltak. A hazai csapat minden egyes csapatrészében jobb volt nálunk.

U17: FC Nagykanizsa-Szentlőrinc SE 1-3 (1-3)

Összeállítás: Zsiborás Gábor-Vadász Noé, (Takács Soma57’) Tüske Bence Üst Zalán, Szmodics Zétény, Dömötör Patrick, Erdélyi Kristóf, (72’) Macedo De Souza. Horváth Lackó, Horváth Kornél, Mismás Dávid

Gólszerzők: Erdélyi Kristóf

Mutter Attila Vezetőedző: Mérkőzés előtt több játékos is lemondta egyéb okok miatt a mérkőzést, így azt lehet mondani nem túl jó előjelekkel készültünk. Ettől függetlenül jól álltunk bele a mérkőzésbe, több lehetőségünk is adódott mindjárt a mérkőzés elején, de az utolsó passzok általában elcsúsztak. Szinte a semmiből jött egy rövidzárlat, két egyéni hiba és már is 0-2 volt az eredmény, ami demoralizálólag hatott a csapatra. Az első játékrészben még sikerült közelebb kapaszkodni, de egy újabb egyéni hibát követően ismét kettő gól volt a különbség, a második játékrészben sem tudtunk megújulni, kapkodóvá, pontatlanná vált a játékunk, érezhetően fejben  teljesen szétestünk , nem találtunk fogást az amúgy jól védekező ellenfélen. Összességében több játékos teljesítménye elmaradt a várakozástól.

U16: Letenye – FC Nagykanizsa 3-3 (2-0)

Összeállítás: Dittrich Roland, Fáth Viktor,(Halassy Ádám) Kálovics Richard, Richter Máté, Koller Norbert,(Erdei Máté)- Vadász Noé, Horváth Kornél, Takács Soma, Kütsön Marcell (Torma Zsombor),Bogdán Martin, Boros-Gyevi Péter

Gólszerzők: , Boros-GY P (2), Takács Soma

Mutter Attila Vezetőedző: Mérkőzés folyamán szinte végig nálunk volt a labda, de ötlettelen, pontatlan játékunknak köszönhetően, szinte el sem jutottunk helyzetig az első játékrészben. A második félidőben szinte végig oda nyomtuk a hazaiakat a kapujukhoz, de hiányzott a minőség a játékunkból, a lehetőségeket megteremtettük, de magunk javára fordítani a mérkőzést már nem tudtuk.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#