Bravúros pontszerzés az U14-es bajnokin, U15-ös csapatunk sajnos pont nélkül utazott haza!

2021-10-05 Off By Németh Ferenc

Hazai pályán fogadta Lukács István csapata a Szekszárd csapatát, akikkel egy küzdelmes mérkőzésen sikerült pontot szerezni, bár jobb helyzetkihasználással a győzelem is benne volt a mérkőzésben. Nehéz mérkőzésen van túl az U15-ös csapatunk, Bácsalmáson sajnos a labdabirtoklási fölényünket nem tudtuk gólra váltani és egy szöglet utáni fejesgól megpecsételte a sorsunkat.

U14: FC Nagykanizsa- Szekszárd 1-1 (0-1)

Összeállítás: Tóth  G – Berkes B , Szilágyi M , Fülöp P, Lovrek D , Bem M (Jankovics Á) , Benczes J ( Unger P ) , Beke M , Király N , Horváth S ( Beke D ), Varga P.

Gólszerző: Beke D.

Lukács István vezetőedző: Két azonos képességű csapat találkozott egymással, az eredmény is azt mutatja. Az elmúlt hetekhez képest most sajnos nem úgy kezdtünk, ahogy hazai pályán kell, de szerencsére a vendégek se kezdtek jól. Így nagyon az első félidőben nem is forogtak nagyon veszélyben a kapuk, a vendégek egy átlövésből megszerezték a vezetést. A második félidőben már viszont úgy játszottunk ahogy hazai pályán kell. Nem engedtük ki a vendégeket kibontakozni, sőt szinte át se jöttek a fél pályán, rengeteg támadást vezettünk. Sajnos későn rúgtuk az egyenlítő gólt, amit nagyon megérdemelt a csapat. Ha egy kicsit jobban koncentráltunk volna a kapu elött, akkor itthon tudtuk volna tartani a három pontot.

U15: Bácsalmás FC – FC Nagykanizsa 1-0 (0-0)

Összeállítás: Tizedes Kevin – Richter Máté, Tamás Gergő, Szilárd Zénó, Kardos Á. (Szabó B.), – Farkas Benedek, Csire Barnabás, Varga Péter, – Ladányi Csanád, Torma Zsombor, Erdei Máté

Bene Gábor Szakmai Igazgató: A 4 órás utazás után nagyon enerváltan és lassan kezdtük a mérkőzést. Nem feküdt a csapatomnak az ellenfél agresszív stílusa, amit a mi csapatunkból általában hiányolok is. Labdabirtoklási fölényben voltunk, helyenként szépen és okosan játszottunk, de semmilyen veszélyt nem jelentettünk a kapura sajnos. A hazai csapat fizikálisan és mentalitásban is fölénk nőtt, majd egy szöglet után fejelt góllal meg is pecsételte a sorsunkat. Hiába játszottunk jobban, hiába volt nálunk a labda a mai teljesítményünk alapján nem szolgáltunk rá a három bajnoki pontra.