Nagyarányú győzelmével átvette a vezetést a tabellán az U17-es Mutter csapat!

2021-10-05 Off By Németh Ferenc

Gólfesztivált rendezett az U17-es csapatunk a Kaposvári Lobogó csapat ellen. Horváth László ötször köszönt be, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy szerényebb képességű csapat ellen játszottunk, bár a 19 gólt nem kell megmagyarázni. Csapatunk vezeti a tabellát jelen pillanatban!

U17: Nagykanizsa FC – Lobogó 19 -1 (10-1)

Összeállítás: Zsiborás Gábor- Ribarics Balázs, Rákhely Péter, Belső Gergő,(Erdélyi Kristóf 46’) Üst Zalán, (Mismás Dávid 46’) Dömötör Patrick,  Heiszter Bálint,  Macedo De Souza, Horváth Lackó, Horváth Áron,(Eszter Levente 45’), Kolman Patrik, (Erdei Dávid 46’)

Gólszerzők: Horváth László (5), Heiszter Bálint, Kolman Patrik (2), Horváth Áron (3) Eszter Levente (2), Mismás Dávid(2),Rákhely Péter,Belső Gergő,Erdélyi Kristóf, Erdei Dávid

Mutter Attila Vezetőedző: Mérkőzés elejétől, támadólag léptünk fel a tabella végéhez tartozó, szerény játékerőt képviselő vendégek ellen, talán a legnehezebb feladat az volt, hogy a játékosok kellő motivációval lépjenek pályára, ez hellyel-közzel sikerült megoldani. Győzelmünk ilyen arányban is teljesen megérdemelt.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#