U11-es Körzetközponti válogatott edzést tartott egyesületünk!

2021-10-08 Off By Németh Ferenc

Gőzerővel folyik a munka régiós szinten, ami azt jelenti, hogy klubunk, mint Körzetközpont felel az U11-es korosztály válogatott kiválasztásért és kettő hetente Körzetközponti edzések tartásáért. Az MLSZ által megálmodott program lényege, hogy a körzetünkbe tartozó egyesületek tehetséges játékosainak edzéslehetőséget tudjunk szervezett keretek között biztosítani, és kialakítsunk egy olyan 16 fős keretet, melyben a tehetségek folyamatosan a szemünk előtt tudnak fejlődni.

Bene Gábor Körzetközpont Szakmai vezető, az FC Nagykanizsa Utánpótlás Igazgatója: Nagyon örülünk, hogy az MLSZ lehetőséget biztosít ennek a program megvalósításához, hiszen fontosnak tartjuk, hogy legyen rálátásunk a környező klubok játékosaira, és hisszük, hogy együtt, egymást segítve tudunk együtt dolgozni, és segíteni a gyerekek fejlődését, hiszen a cél nem lehet más. A keret kialakításánál figyelembe vettük a klubok edzőinek véleményét is, valamint a Bozsik tornán nyújtott teljesítmény alapján választottuk ki a gyerekeket, ahova be lehet kerülni bármikor, és onnan ki is lehet kerülni bármikor. Két edzésen vagyunk túl, az ismerkedés megtörtént, teljes mértékben pozitívak az első benyomásaink. Azt látjuk, hogy a gyerekek élvezik, és örömmel jönnek ezekre az edzésekre, és biztosak vagyunk abban, hogy hasznos számukra, és tudunk nekik segíteni a fejlődésben. Nagy öröm számomra, hogy a kollégák is pozitívan állnak a programhoz, együttműködőek, és szívesen beengedik a gyerekeket. A szakmai munkát jómagam irányítom, míg stábban dolgozik Kisharmadás Gábor asszisztens edzőként, Varga Nikolett koordinációs edzőként, Munkácsi Zsolt kapusedzőként, míg Németh Ferenc operatív vezetőként segíti a munkát annak érdekében, hogy minél jobban működjön minden.

Az ősz folyamán 6 válogatott edzés, valamint egy két napos edzőtábor szerepel a programban, melynek keretein belül Zalaegerszegen egy mini tornán is részt veszünk a többi körzettel együtt. Izgalmas ősz elé nézünk!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#