Idegenben nyert nehéz mérkőzést az U13!

2021-10-13 Off By Németh Ferenc

Péntekre előrehozott mérkőzéssel folytatódott az Ifjovics csapat bajnoki programja, akik a Tapolca vendégei voltak. Nehéz küzdelmes mérkőzésen két gólos győzelmet arattak, amivel továbbra is a dobogón tanyáznak Papp Beniék!

U13: TIAC Tapolca – Fc Nagykanizsa 0-2 (0-0)

Összeállítás: Józsa Z.-Marczin Zs, (Szili B). Fülöp P. Domonkos N. Papp B, Knausz F, (Spollár.). Zöldvári Á, Varga P, Gémesi L, (Spollár Z.),

Gólszerzők: Papp B., Gémesi L.

Ifjovics Ferenc Vezetőedző: Az utóbbi időben egyre jobb eredményeket elérő TIAC otthonába látogattunk! A megbeszéltek szerint rögtön letámadtuk a hazaiakat, akiket ez nem lepett meg, ügyesen passzolgatva, járatva a labdát, több alakalommal is szépen ki tudták hozni azt! Az első félidőben teljesen egyenrangú ellenfélnek bizonyultak, igaz nekünk több lehetőségünk is volt, de nagy gólhelyzetet nem igazán sikerül kialakítanunk! Jól léptek közbe a hazai védők, középpályások, vagy az utolsó passzok nem sikerültek! A nagy szünetet követően egy szép támadás végén Papp szerzett okos gólt a bal alsóba gurította a labdát! A gól megnyugtatta a csapatot, egyre többet birtokoltuk a labdát, a hazaiak csak szórványos ellentámadásokkal próbálkoztak, amibe a veszély igencsak bent volt, ezért jött nagyon jókor az újabb gólunk, amit Gémesi Levi szerzett egy gyors elfutás után! A hátralévő időben magabiztosan tartottuk előnyünket, amit egy kis odafigyeléssel, jobb helyzetkihasználással tovább növelhettünk volna! Összességében egy nehéz mérkőzésen teljesen megérdemelt győzelmet szereztünk a helyenként jól játszó hazaiak ellen!