Harcos, izgalmas mérkőzésen újabb döntetlent játszott az U14-es csapat!

2021-10-13 Off By Németh Ferenc

Hazai mérkőzést játszott az U14-es csapatunk, mely a jó erőkből álló Mohács csapatát látta vendégül az Olajbányász pályán! Távoli gólokat, kihagyott 11-est, végig a győzelemre hajtó hazai csapatot láthatott a szép számú hazai nézősereg, így minden dicséretet megérdemelnek a srácok!

U14: FC Nagykanizsa- Mohácsi TE 2-2 (1-1)

Összeállítás: Tóth G. – Fülöp P, Szilágyi M, Beke M, Lovrek D , Bem M, Unger P, Benczes J ( Varga P) , Király N, Beke D (Berkes B ), Horváth S (Jankovics Á ).

Gólszerzők: Bem M, Fülöp P

Lukács István vezetőedző: Ezen a mérkőzésen a tabella alapján egy jobb csapatot fogadtunk, de ez nem mutatkozott meg a mérkőzés nagyobb részében. Sőt inkább nekünk voltak jobb periódusaink a meccsen, azt mit el lehet várni egy hazai csapattól. A mérkőzés túlnyomó részében a mi akaratunk érvényesült, ahogy azt megbeszéltük a meccs elött, letámadtunk, labdát birtokoltunk, agresszívek voltunk. A vendégcsapat egy kimondottan fizikális magas csapat volt ezért külön örülök annak, hogy pontrúgásból nem kaptunk gólt, viszont fájó, hogy két átlövésből igen. Külön megszeretném köszönni a szülőknek a sportszerű szurkolást és a biztató szavakat. Ennek mérkőzésnek is megvoltak a pozitív és negatív, oldalai, a pozitív dolgokból tanulunk, a negatív dolgokat pedig kijavítjuk.