Megnehezítette a listavezető PVSK dolgát idegenben az U14, de sajnos nem sikerült pontot szerezni. U13-as csapatunk pedig remekül helytállva maradt alul a szintén listavezető Sopron ellen.

2021-11-04 Off By Németh Ferenc

Nehéz mérkőzésen nagyszerűen helytállt Lukács István csapata, de a bravúr sajnos nem jött össze. A bajnokság egyik esélyes csapata ellen, stabilan, helyenként jól játszva szenvedtünk tisztességes 2-0-s vereséget. U13-asaink az őszi szünetben a listavezető Sopron csapatát fogadták, és egy kimondottan jó mérkőzésen sajnos pont nélkül maradtak.

U- 14: PVSK – FC Nagykanizsa 2-0 (1-0)

Összeállítás: Tóth G,- Jankovics Á ( Király N ) Szilágyi M , Beke M , Lovrek D, Bem M, Fülöp P, Unger P, Varga P, Beke D (Benczes J ) Pintér D.

Gólszerzők:

Lukács István vezetőedző: Egy hétközi fordulóval folytattuk a bajnokságot, a PVSK csapatához látogatunk, akik a bajnokság listavezetői. Ettől függetlenül ez szintén egy olyan meccs volt ahol a mutatott játék alapján nem érdemeltünk vereséget, de a meccset gólra játsszák azt pedig az ellenfél rúgta. Sajnáltam a fiúkat, mert ebben benne volt a bravúr, kaptunk két gólt a semmiből, vagy inkább mi rúgattunk velük kettőt. Összességében jó teljesítményt nyújtottunk, a vereség ellenére gratulálok a csapatomnak.

U- 13: FC Nagykanizsa – FC Sopron 0-2 (0-1)

Összeállítás: Józsa Z., – Szili B.(Koller A.), Fülöp P., Domonkos N.,-Keszei A., Marcin Zs. (Hajmási R.)-Varga P.(Szklenár G.), Papp B., Spollár Z.(Gémsi L.)

Gólszerzők:

Ifjovics Ferenc vezetőedző: A bajnokesélyes, eddig 100%-s mutatóval rendelkező Sopron ellen játszottunk! Jól megszervezett védekezéssel, a területek lezárásával, megfelelő agresszivitással kezdtük a mérkőzést! Labdaszerzések után gyors nyitásokkal, pontos lapos passzokkal fejlődtünk fel a támadásokhoz, a középpályán megpróbáltunk létszámfölényt kialakítani és ezekből támadásokat vezetni! Az első negyedben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a vendégeknek! A 2. negyedben fokozták az iramot, ránk erőltették az akaratukat, több veszélyes támadást is vezettek, ezek egyikéből egy szép kényszerítő után megszerezték a vezetést! Még ugyanebben a negyedben egy távoli lövés kipattant a kapusunkról, amit az érkező csatár értékesített! A félidőben mindkét csapat cserékkel frissített, kicsit bátrabban jöttünk előre, ezekből a támadásokból nekünk is akadt gólhelyzetünk, sajnos ezeket nem sikerült gólra váltanunk, így maradt a kétgólos vendég győzelem! Összességében teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Soproniaknak, akik ezzel a győzelemmel már Őszi elsők lettek! Többen is jó teljesítmény nyújtottak a csapatból, gratulálok a csapatomnak a mutatott játékhoz.