Vendéggyőzelmek születtek a nagyobb korosztályainknál, U19-es és U17-es csapataink nem bírtak az aktuális listavezetővel.

2021-11-04 Off By Németh Ferenc

Nem sikerült bravúrt felmutatni U19 – es csapatunknak, miután hazai környezetben szenvedett vereséget a bajnokság során még gólt sem kapó Dunaújvárosiakkal szemben! Az U17-es csapat pedig az első félidei gyengébb játéka után hiába játszott jobban a második félidőben, nem sikerült betalálni az ellenfél kapujába.

U19 : FC Nagykanizsa – Dunaújváros : 0 – 5 (0 – 4)

Összeállítás: Bocskai P.(Németh M.) – Mutter M.(Ribarics B.),Belső G.,Rákhely P.,Bános L., – Józsa Á.,Farkas R.,Füzesi P., – Millei B.,Horváth Á.,Kolman

Németh István Vezetőedző: Gratulálunk a vendégcsapatnak, hisz a mérkőzést végig kontroll alatt tartva teljesen megérdemelten győzött le bennünket hazai környezetben! Csapatomnak a mai napon fejet kellett hajtania a nagyobb tudás előtt! Kimagasló, jobb teljesítménnyel szűkebb lehetett volna a különbség, de el kell ismerni, hogy a nagyobb játékerőt képviselő csapat nyert.

U17: FC Nagykanizsa – Siófok 0:2 (0:2)

Összeállítás: Zsiborás Gábor  –  Ribarics Balázs, (Üst Zalán 46’) Belső Gergő, (Rákhely Péter 46’) , Tüske Bence, Mismás Dávid   -Dömötör Patrik,( Szmodics Zétény 46’) Macedo De Sauza , Horváth Kornél (Erdei Dávid 78’) – Horváth László , Kolman Patrik, (Varga Dominik 46’), – Horváth Áron (Eszter Levente 66’)

Gólszerzők:  –

Mutter Attila Vezetőedző:  Rendkívül gyámoltalanul kezdtük a mérkőzést, a vendégek sokkal rámenősebben, agresszívabban játszottak  több lehetőségük  is adódott, amiből egyszer be is találtak. Ezt követően csak lassan vettük fel a mérkőzés ritmusát. A második játékrész már  kiegyenlített   játékot hozott,  de a kapuk csak ritkán forogtak veszélyben. A  mai mérkőzésen  a vendégek főleg az első játékrészben mutatott játékuk alapján nem érdemtelenül vitték el a három bajnoki pontot.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#