Jó csapat ellen nyertek U13-asaink hazai pályán! Triplázott Papp Benett, aki már 14 gólnál jár!

2021-11-11 Off By Németh Ferenc

Pápa elleni hazai mérkőzéssel folytatódott az U13-as regionális bajnokság, akik kimondottan tetszetősen és jól játszottak, ennek ellenére csapatunk nagyszerűen teljesítve magabiztos győzelmet aratott. Az őszi fordulókból még egy mérkőzés van hátra, így tovább srácok!

U13: FC Nagykanizsa   – Pápa FC 5-2 (4-1)

Összeállítás: Marczin Zs.-Szili B.( Koller A.) Fülöp P. Domonkos N.- Papp B.,(Bali N.) -Keszei A. -Zöldvári Á (Csöndes P.), Knausz F.(Hajmási R.)., Spollár Z.(Gémesi L.)

Gólszerzők: Papp B. (3), Keszei A., Spollár Z.

Ifjovics Ferenc Vezetőedző: Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és a magabiztos jó játékhoz. Korán megszereztük a vezetést, majd növelni tudtuk a tempót és újabb gólokat szereztünk. A jó kezdés után a mezőnyben jól játszó pápai csapat szépíteni tudott, és mezőnyben is kiegyenlített játék folyt a pályán. A 3. negyedben mezőnyjáték folyt a pályán, egyik csapat kapuja sem forgott veszélyben, mindkét csapat sok cserével frissített a csapatukat. Az utolsó negyedben újabb gólokat szerezve biztossá tettük a győzelmünket.  Összességében teljesen megérdemelt hazai győzelem született a mezőnyben kimondottan jól játszó vendégcsapat ellen. Gratulálok a csapatomnak a teljesítményhez.