Hazai pályán került megrendezésre a 7. Régiós U11-es Bozsik tornasorozat! Csapatunk nagyszerű teljesítményt nyújtott! Traub Ádám lett a különdíjasunk!

2021-11-11 Off By Németh Ferenc

Immár a 7. állomásához érkezett a Bozsik U11-es régiós tornasorozat, melynek az Olajbányász Stadion és műfüves pálya adott otthont. A torna során remek, intenzív mérkőzéseket, jó teljesítményeket, gyönyörű gólokat láthatott a szépszámú nézőközönség, és külön öröm volt számunkra, hogy az egy U10-es és egy U11-es sorral szereplő saját csapatunk veretlenül, kimondottan jól játszva szerepelt a tornán. Gratulálunk az edzőknek, és a játékosoknak!

U11: FC Nagykanizsa

Kisharmadás Gábor vezetőedző: A hétvége folyamán Nagykanizsa adott otthont a 7. Régiós Bozsik tornának, így hazai pályán szerepelhettünk.

A tornán két sorral szerepeltünk közösen az u 10-es csapattal együtt. A csapat nagy lelkesedéssel vágott neki a tornának, amely az eredményeken is meglátszik. A tornán az erősebb csoportba kerültünk és jó csapatokkal mérkőzhettünk meg. A tornát 2 döntetlennel és 2 győzelemmel zártuk, és ez nagy öröm, hogy veretlenül zártuk a tornát és pont haza környezetben. A tornán kombinatívan volt a csapat, mertünk játszani és felvállaltuk a párharcokat, szép gólokat rúgtunk. Amit javítanunk kell az a kapu előtt helyzetkihasználásunk, és a koncentráció és akkor elkerülhetjük az ebből adódó figyelmetlenség miatt kapott gólokat. A torna folyamán sok jó teljesítmény volt. Gratulálunk Kisiván Gábor kollégámmal a csapatnak a tornán való jó szerepléshez, csak így tovább srácok!

A csapat tagjai: Bácskai Dominik, Budai Alex, Kiss-Horváth Ádin,Traub Ádám, Kálmán Marcell, Horváth Noel,Pongrácz Ádám, Rodek Gorán,Láng Levente,Németh Dominik, Magyaródi Hunor, Németh Zoltán, Huszár Ákos.

A tornán Traub Ádám különdíjban részesült.

Eredmények: FC Nagykanizsa –Tapolca 1-1

                          Szombathelyi Haladás – FC Nagykanizsa 2-3

                          FC Nagykanizsa – Sárvár FC 1-0

                          Ajka FC – FC Nagykanizsa 1-1