Nagyarányú győzelem idegenben az U14-es csapattól, Pintér Dávid 6 alkalommal köszönt be, míg ketten-ketten triplázni és duplázni tudtak!

2021-11-11 Off By Németh Ferenc

Esélyeshez méltó játékkal rukkolt ki a Lukács István edzette U14-es csapatunk idegenben, a szerényebb képességű Nagyatád csapata ellen. A srácok végig motiváltan, koncentráltan játszottak, és ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattak.

U14: Nagyatád – FC Nagykanizsa 0-17 (0-8)

Összeállítás:Tóth G,- Berkes B , Szilágyi M, Beke M (Jankovics Á ), Lovrek D, Bem M, Unger P, Varga P, Pintér D, Beke D (Horváth S), Fülöp P (Király N)

Gólszerzők:Pintér D. (6), Bem M.(3),Unger P.(3), Varga P. (2),Szilágyi M.(2), Fülöp P.

Lukács István vezetőedző: Ezen a mérkőzésen érvényesült a papírforma, egy jóval gyengébb ellenfél ellen sikerült nagyarányú győzelmet aratnunk. A csapat azt csinálta, amit megbeszéltünk és ennek köszönhető, hogy egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk. Nagyon örültem annak, hogy a csapat minden egyes tagja hajtott, amíg a pályán volt. Külön köszönet a szülőknek, akik elkísértek minket és végig buzdították a csapatot. Ilyen arányban is megérdemelt volt a győzelmünk.