Őszi Bajnok a Mutter Attila és Vlaszák Géza páros irányította U16-os csapatunk, akik az eddig pontveszteség nélkül álló Hévíz legyőzésével léptek az első helyre!

2021-11-25 Off By Németh Ferenc

Igazi rangadóval zárult az U16-os csapatunk idei szezonja, akik a megyei U16-os bajnokság őszi elsőségért azzal a Hévíz csapatával mérkőztek, akik eddig pontveszteség nélkül, összesen 1 gólt kaptak a bajnokság során. Csapatunk rendkívül motiváltan, koncentráltan, nagy odaadással futballozott, és egy küzdelmes, intenzív mérkőzésen diadalmaskodott, így teljesen megérdemelten az élen zárja az őszi pontvadászatot. Gratulálunk a csapat játékosainak, és edzőinek, Mutter Attilának és Vlaszák Gézának!

U16: FC Nagykanizsa – Hévíz FC

Összeállítás: Tizedes Kevin- Koller Norbert (Erdei M.), Kálovics Richard, Takács Kevin, Halassy Ádám – Richter M., Varga P. (Csire B.), Horváth K.- Boros-Gyevi P., Bogdán M. (Kütsön M.), Takács S. (Torma Zs.)

Gólszerzők:  Boros-Gyevi P. (2), Takács S.

Mutter Attila Vezetőedző: Egy igazi rangadó maradt a szezon végére. Két veretlen csapat összecsapásán, nem más, mint az őszi elsőség volt a tét. Egy nagyon jó erőkből álló vendégcsapat ellen sikerült itthon tartani a három bajnoki pontot. A mérkőzés összképét nézve egy nagyon jó iramú, küzdelmes mérkőzést vívtunk, ahol végig nagy akarással és koncentráltan játszottunk, így megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak az őszi teljesítményéért!

Id. Vlaszák Géza Edző: Örülök, hogy beneveztünk ebben a bajnokságba, nem csak az eredmény miatt mondom, hogy rendkívül jó döntés volt. A srácoknak pedig gratulálok a teljesítményük miatt, rengeteget fejlődtek az ősz folyamán, csak így tovább!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#