Fontos győzelmet aratott tartalékos U19-es csapatunk a Siófok ellen. Csavari Beni bombagólt lőtt!

2021-11-29 Off By Németh Ferenc

Egyik közvetlen riválisunkat fogadtuk vasárnap a Bányászpálya műfüves edzőpályáján, méghozzá nem túl jó előjelekkel, ugyanis sérülések és betegségek hátráltatták a felkészülésünket, illetve két meghatározó játékosunk Józsa Ádám és Millei Bálint ezúttal a felnőtt mérkőzéskeretbe lett nevezve. A csapatunk nagyon jó felfogásban, motiváltan, és ami még fontosabb szemre is tetszetősen játszott, így teljesen megérdemelten tartotta itthon a három bajnoki pontot.

U19: FC Nagykanizsa – Siófok FC 2-0 (2-0)

Összeállítás: Németh M. – Horváth G., Mutter M., Kocsis J., Bános L. – csavari B.,  Horváth K. (Ribarics B.) , Farkas R.- Balogh L., Kolman P. (Kálovics R.), Horváth L. (Erdei D.)

Gólszerzők: Csavari B. (2)

Bene Gábor Utánpótlás Szakmai Vezető: Nehéz mérkőzésre számítottunk, főleg annak tudatában, hogy mennyi hiányzónk volt. Ettől függetlenül a csapatom nagyon egységes és motivált volt, mindenki azt csinálta, amit megbeszéltünk és kértem tőlük. A játékunk minősége a szezonban talán most tetszett a legjobban, nagyszerű labdajáratásaink voltak, kombinatívan és látványosan tudtuk építeni a támadásainkat, és végig higgadtan kontroll alatt tartottuk a mérkőzést. Nem szoktam külön kiemelni senkit, de Csavari Beni a hosszú sérülés után szenzációsan játszott, és gyönyörű gólt szerzett, míg Kocsis Józsi egy számára teljesen új poszton nyújtott klasszis teljesítményt. Minden játékosomnak jár a gratuláció!