Mozgalmas hétvégén vannak túl a legkisebbek! Szombaton Törökbálinton, vasárnap a Bányászcsarnokban szerepeltek!

2022-02-07 Off By Németh Ferenc

Sűrű volt a hétvégi programja az U7-es csapatunknak, mivel egy törökbálinti tornameghívó miatt a tervezett hazai rendezésű U7-es tornánk átkerült vasárnapra, bár sajnos a sok betegség miatt ezt több csapat is lemondta, de így is össze tudtuk hozni négy csapattal, azaz a gyerekek vasárnap is fociztak egy bő órát! A szombati tornán izgalmas, a gyerekek számára ismeretlen csapatokkal találkoztunk, és szépen helyt állva a 10 csapatból az 6. helyen végeztünk, míg vasárnap a Lenti csapata mögött a 2. helyen!

Varga Nikolett edző értékel:

Ezen a hétvégén, Törökbálinton vettünk részt egy nagyon színvonalas U7-es focitornán és az előkelő 6. helyezést értük el. A csapatokat két 5 csapatos csoportba sorsolták. A négy csoportmeccsünk során 1 vereség, 2 döntetlen és 1 győzelemmel mehettünk tovább és küzdhettünk az 5-6-7. helyért. A következő kettő meccsünk során az egyiket sajnos vereséggel, a másikat döntetlennel zártuk, így a 6. helyet tudtuk elcsípni. Az első mérkőzés során úgy éreztem még fel kell, hogy ébredjünk, sajnos nem voltunk ott még fejben, így meg is látszódott az eredményen, amit el is veszítettünk. Majd egy gyors megbeszélés során összerántottam a srácokat és a többi 3 meccs során már azt tudtuk nyújtani, amire képesek vagyunk. Sajnos az utolsó kettő meccsre már nem maradt meg a kellő koncentráció így nagyon kicsi különbséggel alul maradtunk.

A srácok a szép góljaik és fegyelmezett védekezéseikről adtak tanúbizonyságot.

Öröm velük a közös munka és öröm látni őket, ahogy hétről-hétre fejlődnek.

Résztvevő csapatok: FC Nagykanizsa – Gödi SE, Viadukt, Carvalho BLAUSE, Veszprém, Budakeszi LA, BVSC, Városgazda UA, Gyirmót SE, Liver FC.

A csapat tagjai: Gaál Zoltán, Varga Barnabás, Kiss Hunor, Németh Bence, Horváth Zalán, Senkó Alexander

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#