Tornagyőzelem Ajkán! Lukács István U9-es együttese remekelt a hétvégén! Majoros Botond a torna legjobb játékosa lett!

2022-02-07 Off By Németh Ferenc

Az Ajka Kupa téli sorozata az U9-es korosztállyal folytatódott a hétvégén, ahova két sorral utaztunk, hiszen több meghívott csapat nem tudott sajnos utazni a betegségek miatt. Mindkét sorunkban játszó gyerekek előtt le a kalappal, nagyszerű teljesítményt nyújtottak, mindenkire nagyon büszkék vagyunk és külön büszkeségszámunkra, hogy Majos Botond személyében a torna legjobb játékosa díjat is elhoztuk!

Eredményeink:

FC Nagykanizsa A- FC Nagykanizsa B  4-1

FC Nagykanizsa A – Tapolca: 4-3

FC Nagykanizsa A- Ajka A : 1-0

FC Nagykanizsa A – Pápa: 0-1

FC Nagykanizsa A – Ajka B: 2-0

FC Nagykanizsa A- FC Nagykanizsa B: 4-1

FC Nagykanizsa B – Pápa: 1-1

FC Nagykanizsa B – Ajka A: 0-2

FC Nagykanizsa B – Ajka B: 1-2

FC Nagykanizsa B – Tapolca:0-6         

Lukács István edző értékel:

A torna nagyszerűen szolgálta a gyerekek téli teremidőszakát, ezért is köszönjük az Ajka csapatának, hogy a nehézségek ellenére is megrendezték a tornát. A gyereke nagyszerűen teljesítettek, sok dolgot láttam vissza a tanultakból, mindkét sor tekintetében, és örülök, hogy minden játékosunk ennyit játékpercet tudhatott magáénak a hétvégén. Gratulálok Majoros Botondnak is, megérdemelten kapta meg a különdíjat!

Szép volt fiúk!

A csapat tagjai: Majoros Botond, Gál Gergely, Kopcsó Dominik, Proszenyák László, Strazsek Ábel, Mácsai Gergő, Szklenár Zétény, Bedő Barnabás, Pozvég Áron, Böröndi Vince#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci