Bravúros teljesítmény az U11-től, a döntőben sajnos elfáradtunk, így ezüstérmesek lettünk a Haladás Kupán! Újabb különdíj, Bácskai Dominik a torna legjobb kapusa lett!

2022-02-14 Off By Németh Ferenc

Szombaton a Szombathelyi Haladás által szervezett 8 csapatos tornán szerepelt U11-es csapatunk, ahol az előkelő második helyet szerezték meg, úgy, hogy a döntőbe jutásért egy nagyon izgalmas mérkőzésen kerekedtek felül az Nb1-es Gyirmót gárdáján!

Kisiván Gábor edző értékel:

A mai napon egy nagyszerűen megszervezett és gyönyörű környezetben vettünk rész egy meghívásos tornán Szombathelyen. A tornán 8 csapat vett rész, a mi vegyes U10-11es csapatunkkal az A csoportban kaptunk helyet. Az első mérkőzésünkön a Lurkó csapatával játszottunk. A mérkőzést végi dominálva 3-0-ra nyertük meg. A következő mérkőzésen a Sárvárral játszottunk, és hasonlóan, mint a régiós tornákon most is egy ki-ki mérkőzést hozott a találkozó. Sajnos 3-2re alul maradtunk. Az utolsó csoportmeccsen a házigazda Haladás ellen játszottunk, ahol sikerült 3-0ra nyerni, így a csoport második helyén léptünk tovább az elődöntőbe. Az elődöntő óriási csatát hozott a Gyirmót ellen, de remek játékkal 2-1 diadalmaskodtunk. A döntőre sajnos elfáradtunk így nem tudtuk megnehezíteni a győztes Király dolgát.

Azt gondolom nagyon hasznos tapasztalatokkal gazdagodtunk és büszkék lehetünk a srácokra, hiszen egy ilyen rangos tornán a dobogó második fokán sikerült végezni remek játékkal.

A torna legjobb kapusa Bácskai Dominik lett.

Gratulálunk srácok!

A csapat tagjai: Bácskai Dominik, Budai Alex, Rodek Goran, Nagy Gellért, Faragó Máté, Németh Zoltán, Németh Dominik, Kálmán Marcell, Lang Máté, Láng Levente

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#