Második helyezett lett Kelemen Attila U12-es csapata a mini tornánkon, Gémesi Levente gólkirályi címet szerzett!

2022-02-14 Off By Németh Ferenc

Vasárnap délelőtt az U12-es korosztálynak rendeztük meg a mini torna sorozatunkat, melynek keretein belül a gyerekek komoly riválisokkal tudtak megmérkőzni. Remek mérkőzéseket, szép gólokat, nagyszerű teljesítményeket, és hatalmas küzdelmet láthattunk, ahol végül a Lurkó csapata örülhetett a tornagyőzelemnek, míg csapatunk az előkelő második helyet szerezték meg.

Kelemen Attila edző értékel:

A mini torna nagyon jól szolgálta a téli felkészülésünket. Az első meccs elején kissé nehezen alkalmazkodtunk a futsal labdához, de szerencsére ezen a problémán gyorsan túlléptünk. A gyerekek minden mérkőzésen betartották az elején megbeszélt taktikai dolgokat.  Nagyon pozitív volt, hogy a meccseken rengeteg helyzetet sikerült kidolgozni.  A játékosaim bátran, kombinatívan játszottak, a befejezésekkel azonban sokszor hadilábon álltunk. Így sajnos meg kellett elégednünk a 2. hellyel. Mivel nem, érkezett meg a Kaposvár csapata, ezért játszottunk még egy kört a részt vevő csapatokkal, rövidebb játékidővel. Itt mindhárom mérkőzésünket megnyertük. 2:1, 4:0, 2:1 arányban. A torna gólkirálya Gémesi Levente lett 6 góllal. A legjobb kapus is tőlünk került volna ki, de a torna kiírásában az szerepelt, hogy egy csapat egy különdíjat kaphat. Olivér nem is annyira a védései miatt, hanem a támadásépítéseknél jól szállt be lábbal a játékba, ami nagy segítséget jelentett az emberelőnyös szituációk kialakításánál.

Büszke vagyok a játékosaimra, mert több alapemberünk is hiányzott, de ennek ellenére is tetszett a játékunk, mindenki próbálta a tudása legjavát nyújtani.

Gratulálunk srácok!

Eredmények:                    FC Nagykanizsa – Lenti TE 1-1 g.: Horváth Benett

                                               FC Nagykanizsa – Kaposvölgye LUE 6:1 g.: Gémesi Levente 6

                                               FC Nagykanizsa – Lurkó UFC 2:2 g.: Farkas Leon 2

A csapat tagjai: Fritz Olivér – Hosszú Dávid, Farkas Leon, Gémesi Levente, Zöldvári Áron, Horváth Benett, Fogarasi Martin

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#