Harmadik helyen végzett U9-es csapatunk a hazai rendezésű mini tornánkon, Gál Gergő a torna legjobb kapusa lett!

2022-02-14 Off By Németh Ferenc

Szombaton délelőtt az Olajbányász csarnokban rendeztük U9-es korosztályunk számára a mini tornánkat, amin 8 csapat versengett egymással. A színvonalas tornán két négyes csoportban játszottak a gyerekek, majd keresztbejátszások után a helyosztókkal zárult a torna. U9-es csapatunk két sorral képviselte magát, a gyerekek rendkívül jól, kombinatívan, gólratörően játszottak, és mindkét sorban játszó gyerekekkel maximálisan elégedettek voltunk. Egyik csapatunk a döntőben jutásért sajnos alulmaradt a BFLA Kaposvár csapata ellen, de a bronzmérkőzésen vigasztalódhatott, míg a másik csapatunk óriási küzdelemben büntető rúgások után szerezte meg a 7. helyet a nagyon szimpatikus és sportszerű ATE csapata ellen. A tornát végül teljesen megérdemelten a BFLA Kaposvári Akadémia csapata nyerte.

Németh István  edző értékel:

A torna nagyszerűen szolgálta a gyerekek téli versenyeztetését, jó csapatok ellen, izgalmas mérkőzéseken gyakorolhattuk az edzéseken tanultakat. Tetszett, hogy a gyerekek bátran fociztak, és nagyon sok jó teljesítményt láthattunk. Gratulálok a srácoknak, nagyszerű teljesítményt nyújtottak.

A csapat tagjai: Gál Gergő, Kopcsó Dominik, Proszenyák László, Pózvég Áron, Strazsek Ábel, Szmodics Bercel, Magyar Agaton, Böröndi Vince, Szklenár Zétény, Mácsai Gergő, Bedő Barnabás, Molnár Noel

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#