Egy harmadik és egy negyedik hely az U13-as Minitornán! Fritz Olivér a torna legjobb kapusa lett!

2022-02-22 Off By Németh Ferenc

Szombaton délután már az U13-as korosztály csapatai vették birtokba az Bányászcsarnokot és 5 csapat részvételével körmeccseket játszva küzdöttek meg egymással. Klubunk az U13-as korosztály mellett indította az egy évvel fiatalabbakat is, azaz az U12-es csapatunkat, akiknek úgyszintén hasznos tapasztalat volt ez a délután.

Ifjovics Ferenc edző értékel:

A torna hasznos volt számunkra annak ellenére is, hogy rengeteg hiányzónk volt különböző okok miatt. A gyerekek ettől függetlenül tették becsülettel a dolgukat, helyenként jól is játszottunk, így minden dicséretet megérdemelnek a tornán nyújtott teljesítményük miatt.

Kelemen Attila edző értékel:

Hasznos torna volt, tudtuk előre, hogy fizikálisan hátrányban leszünk, de labdával, kombinatív játékban próbáltuk a fizikai hátrányunkat kompenzálni. Összességében elégedett vagyok a gyerekekkel, mind hozzáállásban, mind pedig a mutatott játékban dicséret illeti őket.

A tornán különdíjban részesült Fritz Olivér, akit a legjobb kapusnak választottak.

A csapat tagjai U13: Józsa Zététny, Szklenár Gergő, Knausz Félix, Keszei Attila, Csöndes Péter, Hajmási Ricsi, Spollár Zénó, Varga Patrik, Tóth Richárd, Ruschel Tibor

A csapat tagjai U12: Fritz Olivér, Bali Noel, Gerencsér Bence, Bencze Balázs, Farkas Leon, Gémesi Levente, Horváth Fülöp

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#