Tornagyőztes U11-es csapatunk a hazai rendezésű mini tornán!

2022-02-22 Off By Németh Ferenc

Szombaton délelőtt 8 csapat részvételével rendeztük meg mini torna sorozatuk utolsó előtti állomását, ahol az U11-es korosztály mérhette össze a tudását. Jó csapatok, jó mérkőzések, szép gólok, és nagy küzdelem jellemezte a tornát, nagyon örülünk neki, hogy ennyi jó csapatot láthattunk vendégül. Csapatunk meggyőző játékkal, kiváló kapus és egyéni teljesítménnyel nyerte meg a tornát, Nagy Gellértet a mezőny legjobb játékosának választották, amihez gratulálunk!

Kisharmadás Gábor edző értékel:

A tornán erős mezőny jött össze, ami jól szolgálta a csapatok felkészülését és a játékosok fejlődését is. A tornán 8 csapat vett részt, Kaposvár és Siófok 2-2 csapattal szerepeltek rajtuk kívül a Lenti, Kaposvölgye és az Andráshida TE alkotta a mezőnyt. Jól kezdtük a tornát, az első mérkőzésen jó játékkal 1-0 –ra megvertük a Kaposvár 2 csapatát. A második mérkőzésen a Siófok 2 csapatát magabiztos játékkal 4-1 re sikerült megvernünk és ezzel be is biztosítottuk továbbjutásunkat a csoportból. A harmadik mérkőzésen a Lenti Te csapatát 3-0 –ra múltuk felül, így csoportelsőként zártunk 3 győzelemmel. Az elődöntőben a Kaposvár 1 csapatával találkoztunk ami, küzdelmes és jó iramú mérkőzést hozott,a rendes játékidőben nem született döntés és így következtek a bűntető rúgások, itt ki kell emelni Bácskai Dominik kapus teljesítményét, mert 3-ból 3 bűntetőt megfogott,és mivel mi értékesítettük a bűntetőnket, amivel bejutottunk a döntőben, ahol újra a Kaposvár 2 csapatával kerültünk szembe. Készültünk a döntőre, amit magabiztos játékkal 5-1 re nyertünk meg, így torna győztesként zártuk a tornát. A csapat kombinatívan játszott a védekezése és támadójátéka is rendben volt, amit a rúgott és kapott gólok száma is mutat. Jó volt látni a csapat felszabadult örömét a győztes mérkőzések és legfőképp a torna végén.

A tornán különdíjban részesült Nagy Gellért a mezőny legjobb játékosa lett.

Gratulálok minden játékosnak a tornán nyújtott teljesítményéhez és az elért eredményhez, szép volt srácok!

A csapat tagjai: Bácskai Dominik, Huszár Zalán, Kálmán Marcell, Vadász Teó, Szollár Hunor, Nagy Gellért, Horváth Noel, Faragó Máté, Kerekes Máté

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#