Elkezdődtek az U11-es régiós tornasorozatok is, Szombathelyen vendégeskedtünk!

2022-03-22 Off By Németh Ferenc

Szombathelyen rendezték a tavaszi U11-es tornasorozat első állomását, ahol Kisharmadás Gábor edzette U11-es csapatunk szerepelt, és nagyon meggyőző jó játékot mutatott be. A hétvégén ismét utaznak a gyerekek, a második fordulóra Ajkán kerül sor, méghozzá a szombati munkanap miatt vasárnap délelőtt.

Kisharmadás Gábor vezetőedző nyilatkozata:

Szombathelyen szerepeltünk a tavaszi szezon első Régiós Bozsik tornáján. A torna folyamán 6 mérkőzést játszottunk, amelyből 4 győzelemmel, 2 döntetlennel zártuk a tornát. Az első mérkőzés kellett ahhoz, hogy újra felvegyük a ritmust a kint rendezett tornákhoz a téli termi időszak után, az elején a játékunk kicsit akadozott, de utána kezdeményezően léptük fel a mérkőzéseken, a letámadásunk működött és így az ellenfeleink térfelén labdákat tudtunk szerezni és támadásokat vezetni. Mindig van hova fejlődni és most is kombinatív játékban még fejlődnünk kell és a kapu előtti helyzetkihasználásban is előrébb kell lépnünk. Szép támadásokat vezettünk és több szép gólokat is rúgtunk, és sok jó egyéni teljesítmény volt. Jól szerepelt a csapat a tornán elégedett vagyok a teljesítményével. Gratulálok srácok így tovább!

A csapat tagjai: Huszár Zalán,Budai Alex,Vadász Teó,Traub Ádám,Kerekes Máté,Horváth Noel,Kiss-Horváth Ádin,Horváth Ákos,Huszár Ákos, Rodek Gorán,Németh Zoltán,Nagy Gellért.

A tornán Traub Ádám különdíjban részesült.

Eredmények:  Andráshida TE- FC Nagykanizsa 0-0            FC Nagykanizsa– Andráshida SC 2-0

                          Sárvár FC – FC Nagykanizsa 1-2                  FC Nagykanizsa– Sárvár Fc 5-1

                          FC Nagykanizsa– Lurkó Fc   2-2                   Lurkó Fc- FC Nagykanizsa 1-4

fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#