Jó sorozatban az U19-es csapatunk!

2022-03-23 Off By Németh Ferenc

Sorozatban játssza bajnoki mérkőzéseit U19-es csapatunk, aki a sikertelen bajnoki rajt után, valamint a sérültek és betegek apránként való visszatérésével az elmúlt négy mérkőzésükön 3 győzelmet és egy döntetlen értek el. A héten újra hétközi forduló keretein belül utaznak Szentlőrincre, akikkel mindig nagyon kiélezett izgalmas mérkőzéseket szokott játszani a csapatunk.

Nagyarányú hazai győzelem, de a játékunk még döcögött!

A tavasz első hazai mérkőzésén nem túl jó játékkal, de magabiztosan győzött U19 – es csapatunk!A mérkőzés folyamán több játékosunk is duplázni tudott!

U19 :  FC Nagykanizsa  – Kaposvölgye LUE :  10 – 3 (4 – 0)  

Gólszerzők : Varga D.(2),Millei B.(2),Rákhely P.(2),Bános L.(2),Józsa Á.,Horváth K.

Összeállítás:Berkes D. – Ribarics B.(Takács K.)Rákhely P.(Mismás D.),Belső G.,Bános L.(Üst Z.) – Józsa Á.(Horváth K.),Kocsis J.,Farka R. – Varga D.,Csavari B.(Balogh L.),Millei B.

Németh István Vezetőedző: Nem sikerült igazán feledtetnünk a múlt heti fiaskót, hisz jó játék helyett gyenge színvonalú, mérkőzésen sikerült nagyarányú győzelmet aratnunk! Kár a kapott gólokért és meg kell találnunk a gyenge játék okait! Horváth Kornélnak az U16 – os csapat játékosának gratulálunk a bemutatkozáshoz és a csodálatos góljához!Sok sikert!

Már az első félidőben eldőlt!

U19 –es csapatunk hazai környezetben aratott magabiztos győzelmet a PEAC csapata ellen! A mérkőzésen Balogh Levi és Millei Bálint duplázni tudott, míg Farkas Roli és Varga Dominik egy-egy alkalommal mattolta az ellenfél hálóőrét!

U19 :  FC Nagykanizsa  – PEAC :  6 – 1 (4 – 0)  

Gólszerzők : Varga D.,Millei B.(2),Balogh L.(2),Farkas R.

Összeállítás:Bocskai P.(Berkes D.) – Koller N.,Rákhely P.,Belső G.,Üst Z. – Csavari B.,Kocsis J.,Farka R.(Heiszter B.) – Balogh L.,Varga D.,Millei B.

Németh István Vezetőedző: Motiváltságunknak köszönhetően már az első percben vezetést szereztünk és ez nyugtatólag hatott a csapat teljesítményére! Végig kezünkben tartottuk a mérkőzést és győzelmünk teljesen megérdemelt, ugyanakkor elvárható is volt! Gratulálok Koller Norbertnek, aki egy újabb U16 – os játékosunk és sikeres bemutatkozáson van immár túl! További sok sikert kívánok neki és a csapatnak is!

Igazságos eredmény született!

U19 – es csapatunk Dunaföldvári kiruccanása igazságos döntetlennel zárult! Védekező játékban átlag felettit produkáltak Belső Gergőék. Kicsit hatékonyabb támadójátékkal a győzelem is megszerezhető lett volna!

U19 :  Dunaföldvári UFC –  FC Nagykanizsa :  1 – 1 (1 – 1)  

Gólszerző : Bános L.

Összeállítás:Berkes D. – Szmodics Z.,Belső G.,Üst Z.,Bános L. – Macedo de Souza.,,Kocsis J.,Farkas R. – Balogh L.,Varga D.,Millei B.

Németh István Vezetőedző: Alapjában véve elégedettnek mondható lenne az elért eredmény, hisz nem kevés nehézség árán értük el. Mégis számomra maradt némi hiányérzet, agilisabb és hatékonyabb támadójátékkal a győzelem is megszerezhető lett volna, még akkor is, ha Berkes Dávid vezérletével az egész védelmünk átlag felett teljesített!

Érvényesült a papírforma! Varga Dominik és Bános Levente is duplázott!

A papírformának megfelelően, nagyarányú, magabiztos győzelmet aratott U19 – es csapatunk a vendég Nagyatádiakkal szemben,akik főként az első játékrészben többször is zavart tudtak kelteni csapatunk védekező játékában!

U19 :  FC Nagykanizsa  – Nagyatádi FC :  7- 0 (2 – 0)  

Gólszerzők : Varga D.(2),Millei B.,Bános L.(2),Józsa Á.,Rákhely P.

Összeállítás:Berkes D.(Bocskai P.) – Szmodics R.(Koller N.),Rákhely P.,Belső G.,Bános L. – Józsa Á.,Kocsis J.(Macedo de Souza),Farka R.(Horváth K.) – Balogh L.(Üst Z.),Varga D.,Millei B.,(Kolman P.)

Németh István Vezetőedző: Győzelmünket kicsit beárnyékolja az első félidei játékunk, ahol ellenfelünk többször is zavart tudott kelteni a védekező játékunkban és labdakihozatalainkban!Ennek ellenére győzelmünk nem volt megkérdőjelezhető és ilyen arányban is megérdemelt,főként a második játékrészben mutatott támadójátékunknak köszönhetően!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#