Vereség idegenben, majd győzelem hazai pályán az U17 legutóbbi mérlege!

2022-04-05 Off By Németh Ferenc

Idegenben szerepelt Szentlőrincen U17-es csapatunk, ahol az első félidei gyengébb teljesítmény miatt vereséget szenvedett, majd hazai pályán tudott javítani a Kaposvölgye csapata ellen. Legközelebb vasárnap Kaposváron lépnek pályára a fiúk!

U17: Szentlőrinc FC  –  FC   Nagykanizsa   3 -0  (3 -0)

Összeállítás: Soós Dávid- Szmodics Z., Kálovics R. (Takács K.), Tüske B. (Horváth L.), Üst Z., – Dömötör P.,(Koller N.) Macedo de Souza, Heiszter B. – Horváth K., Mismás D. (Erdei D.) Kolman P.

Mutter Attila Vezetőedző: A hazaiak tabellán elfoglalt helyezése alapján tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, ha ponttal, vagy pontokkal akarunk távozni. A mérkőzés ellentétes félidőket hozott. Az első játékrészben indiszponáltan játszottunk, a hazaiak domináltak, és jól használták ki a védelmi megingásainkat. Szünetben próbáltuk rendezni a sorokat. Ez sikerült is. A második félidőben hiába nőttünk a hazaiak fölé, alakítottunk ki ziccereket, ezek a mai napon kimaradtak. Így azt lehet mondani, hogy a hazaiak jobb helyzetkihasználásának köszönhetően megérdemelten tartották otthon a három pontot.

U17: FC Nagykanizsa – Kaposvölgye  11 -0  (5 -0)

Összeállítás: Soós Dávid- Koller Norbert( Szmodics Z.) , Takács K. , Rákhely P.,(Belső G.) Üst Z., (Mismás D.)- Dömötör P. , (Takács S.) Macedo de Souza ,( Vadász N.) Heiszter B. – Horváth L.,  Horváth K., Kolman P. (Erdei D.)

Gólszerzők: Horváth L. ( 2 ), Dömötör P. ( 2 ), Heiszter B. (2), Horváth K. (3), Takács S., Belső G.

Mutter Attila Vezetőedző: Jól kezdtük a mérkőzést viszonylag hamar megnyugtató előnyre tettünk szert, ami túlságosan is megnyugtatta a csapatot. A folytatásban helyenként kényelmessé vált a játékunk. Nagyarányú győzelmünk ellenére maradéktalanul nem voltam elégedett a mutatott játékkal, túl sok volt az öncélú megoldás, ami a csapatjáték rovására ment. Ettől függetlenül gratulálok a csapatomnak a győzelemhez!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#