Remekül szerepelt női csapatunk az NB1-es strandfoci bajnokságon, Szollár Bernadett gólkirálynői címet szerzett!

2022-07-27 Off By Németh Ferenc

Ötödik éve veszünk részt strandfoci tornákon. Harmadik éve pedig a legjobb csapatokat magában foglaló NBI. küzdelmeiben, amit Balatonlellén, a Napfénystrandon rendeztek meg idén is.

Benedek József vezetőedző (Női NBII) nyilatkozata:

Hét csapat részvételével, oda visszavágó rendszerben játszottunk, igazi nyári melegben két hétvégén, négy nap.

Az első körben 2 győzelmünk volt, és 4 vereségünk. Ezek a vereségek 1 gólos kudarcok voltak. Játékban nem voltak nagy különbségek a csapatok között. Apró momentumok döntöttek a pontok sorsáról.  Sajnálatos, hogy kapusunk a” Sebi” csuklóját törte egy védés sorozat közben.

A visszavágós hétvégére már jobban felkészülve érkeztünk és végre kezdtük mérkőzéseinket sikerrel abszolválni. Ami az első fordulókban nem jött össze, az most sikerült.

Elmondhattuk, hogy minden csapatot (az elsőt kivéve) meg tudtunk verni. Igaz csak az 5. helyre volt ez elég, de látszott, hogy több van bennünk ennél.

Szereplésünk sikeréhez tartozik, hogy Szollár Bernadett 20 lőtt góljával elnyerte a “Gólkirálynői “címet. Gratulálunk!

Mivel a csapat az NB II.-es bajnokság  felkészülési időszakában van, a teljesítmény jónak mondható, hisz komoly fizika terhelés közben tudtuk hozni elvárásainkat. Továbbra is az a véleményünk, hogy jól illeszthető a torna, a felkészülés mostani szakaszába.

A lányok helytállását ez úton is köszönöm!

A csapat tagjai: Andor Teodóra, Sebők Viktória, Köröcz Bianka, Szollár Bernadett, Buncsák Réka, Szabó Zsuzsanna, Báder Márta, Pintér Dóra, László Zsófia, Molnár Rebeka, Szokol Dorina, Németh Panna, Sóstai Lili, Vizi Szilvia, Farkas Csenge, Molnár Rebeka 2.