Rengeteg kihagyott helyzet megbosszulta magát, döntetlen lett az U13-as csapatunk Balatonfüred elleni mérkőzése.

2022-10-18 Off By Németh Ferenc

A Regionális U13-as bajnokság aktuális fordulójában a Balatonfüred csapat látogatott a Bányászpályára. Jól indult a mérkőzés, jól játszott a csapatunk, kezdeményezően, sok helyzetet alakítottak ki, de sajnos a befejezésekkel hadilábon álltunk, így végül hiába vezettünk 2-0-ra, csak döntetlen született a mérkőzésen.

U13: FC Nagykanizsa – Balatonfüredi USC 2:2 (2:0)

Összeállítás: Czira-Mátés Sz.,- Fogarasi M., Bencze B.- Horváth B., Farkas L., Gerencsér B., Bali N., Hosszú D.- Zöldvári Á.Kispad: Donát M., Eszter B., Kunics M., Horváth F., Tóth B., Szabó Á.
Gólszerző: Zöldvári Á.(2)

Kiss Jácint vezetőedző:

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első 20 percben ez gólokban és a játékban is megmutatkozott. A következő 40 perc is szinte csak rólunk szólt, hiszen rengeteg lehetőséget alakítottunk ki magunknak, nagyobbnál nagyobb gólhelyzeteket hagytunk ki. A futball viszont olyan, hogy amíg mi ezeknél a ziccereknél rossz megoldásokat választottunk, addig ellenfelünk két hibánk után könyörtelenül kihasználta az alkalmat az egyenlítésre, s így döntetlenre hozta fel magát. Rettentő csalódott vagyok a meccs után, hiszen a srácoknak konkrétan módjukban állt a befejezéseket gyakorolni meccsszituációkban. A focit gólra játsszák, és ennyi idősen különösen fontos a játékos mentális állapotának az, hogy gólt rúgjon. Összességében elmondható, hogy jól játszottak a srácok, de a kapu előtt jobban kell koncentrálni és jobb döntéseket hozni.