Remekül teljesítenek Kisiván Gábor U11-es játékosai a régiós tornákon! Németh Zoltán, Németh Dominik és Gerencsér Áron is különdíjat kapott.

2022-10-20 Off By Németh Ferenc

Folyamatosan játszanak csapataink a régiós küzdelmekben, ez alól az U11-es csapatunk sem kivétel. Kisiván Gábor tanítványai a régiós mezőny meghatározó tagjai, hiszen tornáról tornára bizonyítják gólerős játékukkal tehetségüket. Büszkék vagyunk rájuk, így tovább!

U11:  Tapolca.3 Régiós  Őszi Bozsik torna

Kisiván Gábor Vezetőedző: Tapolcán folytattuk a régiós tornán való szereplésünket. Kiváló labdarúgó idő és remek körülménynek fogadtak minket. Ismét két komplett sorral érkeztünk két u10-es játékossal kiegészülve. A tornán helyet kaptak olyanok is, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, de az egyre bővülő létszámunk miatt. Remek mérkőzéseket játszottunk, sok gólt sikerült szereznünk, igaz az ellenfeleknek is 2 alaklommal sikerült bevenni a kapunkat. Az edzésen gyakoroltak többsége megvalósult a játékunk során, bár úgy érzem, van még mit finomítani a hét közi edzéseken. A mérkőzések többségét sikerült megnyerni, a játékot többségében mi irányítottuk, viszont voltak helyezkedési hibák, amikből gólokat kaptunk. Összességében ismét elégedetten távoztunk Tapolcáról.

A kanizsai csapat különdíjasa: Németh Zoltán, aki 8 gólt rúgott, így kimagaslott a támadójátéka. Németh Dominik remek védekező munkájáért kapott elismerést.

Eredmények:

Nagykanizsa- Andráshida TE 4-0

Nagykanizsa- Ajka FC 2-0

Nagykanizsa-Haladás 1-1

Nagykanizsa- Andráshida TE 8-0

Nagykanizsa- Ajka FC 1-1

Nagykanizsa-Haladás 2-0

 

U11: Szombathely 5. Régiós  Őszi Bozsik torna

Kisiván Gábor Vezetőedző:

Szombathelyen folytattuk régiós szereplésünket. Szokásunkat megtartva ismét két komplett sorral neveztünk, így 14 gyerek kapott lehetőséget a hétvégén. Sikerült gólgazdag mérkőzéseket játszanunk, dominálva, sok helyzetet kialakítva. Egy mérkőzést leszámítva győztesen hagytuk el a pályát. Amiben fejlődünk kell, hogy nem tudjuk a pálya szélességét kihasználni, nehézséget okoz, amikor betömörül az ellenfél a saját kapuja elé, de ezt leszámítva, ismét elégedetten távoztunk a tornáról.

A kanizsai csapat különdíjasa: Gerencsér Áron aki, aki remekül védte a kapunkat.

Eredmények:

Nagykanizsa- Hévíz 4-0

Nagykanizsa- Lurkó 1-2

Nagykanizsa-Andráshida TE 4-10

Nagykanizsa- Andráshida TE 8-0

Nagykanizsa- Lurkó 2-1

Nagykanizsa-Hévíz 4-0