Szoros mérkőzést játszottunk, de sajnos nem járt pont idegenben U12-es csapatunknak!

2022-11-13 Off By Németh Ferenc

Rangadóra utazott a Lurkóhoz Szombathelyre U12-es csapatunk, és egy végig kiélezett szoros mérkőzésen végül egy góllal jobbnak bizonyultak a hazaiak.                                                             

U12: Lurkó UFC – FC Nagykanizsa 2-1 (1-0)

Összeállítás: Bácskai D.(Huszár Z.) Budai A(Kovács E.), Lang M, Szőke Z (Gilicze G), Traub Á Kerekes M, Kálmán M, Pongrácz Á (Huszár Á.), Faragó M. (Vadász).

Gólszerzők: Kerekes.

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

Egy jó iramú mérkőzést játszottunk, egy jó ellenféllel szemben, ami a végén látszódott is mindkét csapaton, egyenlő erők játéka folyt a pályán. A mérkőzés elejét jól kezdtük, utána kicsit pontatlanok voltunk visszaesett a játékunk és sok labdát eladtunk, de szünetben rendeztük a sorokat és utána az utolsó 2 negyedben átvettük a mérkőzés irányítását, domináltunk birtokoltuk a labdát, de ez csak meddő mezőnyfölényben mutatkozott meg. A támadó játékunk gyengébb volt a megszokottnál, kicsit mintha meg lettünk volna illetődve. A labdakihozatal működött támadásainkat fel tudtuk építeni, ami pozitívum. A mérkőzésen leginkább mezőnyben folyt a játék nagy helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani, és ilyenkor, amikor két hasonlóan erős csapat találkozik, ott az dönt, hogy melyik csapat hibázik és sajnos most mi hibáztunk többször. Úgy gondolom, hogy reálisan nézve a mérkőzés összképét tekintve győzelmet nem érdemeltünk volna, a döntetlen talán megérdemelt lett volna.

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#