Gyenge kezdés után bravúros győzelmet aratott U13-as csapatunk Szombathelyen!

2022-11-14 Off By Németh Ferenc

A Regionális U13-as bajnokság aktuális fordulójában már pénteken pályára lépett Kiss Jácint csapata Szombathelyen, ahol fegyelmezett játékának köszönhetően győzedelmeskedtek!

U13: Lurkó UFC – FC Nagykanizsa 1:2 (1:0)
Összeállítás: Gerencsér Á.-Fogarasi M., Bencze B.,- Horváth B., Gerencsér B., Bali N., Farkas L., Gémesi L.,- Zöldvári Á.
Kispad: Donát M., Rodek G., Kunics M.

Gólszerzők: Bali N., Zöldvári Á.
Kiss Jácint vezetőedző:

A mérkőzés előtt tudtuk, hogy egy jó csapat ellen fogunk játszani, hazai pályán ellenfelünk minden eddigi mérkőzését megnyerte. Nagyon rosszul kezdtük a meccset, az ellenfél kontrollálta a meccset, labdakihozatalainknál folyamatosan rossz megoldást hoztunk, minden párharcot elveszítettünk. Az első negyed során a Lurkó csapata lefocizott minket, amit nem akartam elfogadni, erről a szünetben tájékoztattam is a srácokat. A második negyed során megváltozott a játék képe, hisz szépen-lassan átvettük a játék irányítását, rengeteg futással és offenzív játékkal megleptük, “bedaráltuk” ellenfelünket, majd nagyon szép gólok után megfordítottuk az eredményt, amit a mérkőzés végéig meg is tartottunk. A csapatnak óriási gratuláció jár, hiszen a szezon egyik legrosszabb első negyede után képesek voltunk a legjobbunkat is megmutatni a pályán, amihez jó mentalitás és hozzáállás kellett. Büszke vagyok a csapatra és meg kell említenem, hogy a hétvégén ismét feljátszott hozzánk két játékos az U-11-es csapatból, akik oroszlánrészt vállaltak a győzelemből. Bízom benne, hogy az őszi szezon utolsó két meccsén is marad ez a fajta hozzáállás, ami a hetekben elindult, csak így lehet előrelépés minden tekintetben