Gyenge játékkal vereség Pápán!

2022-11-14 Off By Németh Ferenc

Benedek József vezetőedző:

A ’papírforma’ alapján nekünk volt kedvezőbb a helyzetünk a mérkőzés előtt.

A kezdés után már látszott, hogy egy élesebb hazai csapattal találkoztunk, mint amire számítottunk. Kiegyensúlyozott, de küzdelmes játék folyt a pályán, itt ott helyzetekkel, kisebb lehetőségekkel. Kicsit mintha kapkodtunk volna, hisz sok technikai hiba csúszott a játékunkba.

Látszott nem lesz egyszerű pontot, vagy pontokat szereznünk. A második játékrész ugyan ezt a képet mutatta. A  63. percben szöglet rúgáshoz jutott a hazai csapat. A beívelt labdát egy félresikerült ‘ fejes követett. A pattanóra ‘ csak pápai játékos eszmélt, így a labda a hálónkban kötött ki. Egy pillanat kihagyás elég volt!

A játék további részében mentünk becsülettel az eredmény után, ami miatt a hátsó alakzatunk nyitottabb lett. Itt kapusunk mentette a helyzetet több alkalommal 1:1-es helyzetekben bravúrral.

Nem tudtunk újítani a góltól “megrészegült”, óriási lelkesedéssel játszó hazaiakkal szemben.

Azt kell mondjam, hogy sok technikai hibával játszottunk, ami most sajnos nem fért bele’. Dekoncentráltak voltunk. Játszhattunk volna bár meddig. Valahogy semmi nem adta ki.

Kár ezért a mérkőzésért!

Női NB II. Nyugati csoport 11. forduló Pápai ELC – FC Nagykanizsa 1-0 (0-0)

Összeállítás: Andor T., Molnár R., Gergelics C., Németh P.(Pintér D.), Szollár B., Balassa D., Sóstai L., Szokol D.(Molnár R.), Szabó Zs., Nagy-Fáró D., Köröcz B.

Kispad: László Zs.