Megkezdődtek az U14-es csapatunknak is a felsőházi mérkőzései. A szerencsétlen első mérkőzés után magabiztos folytatás következett!

2023-03-22 Off By Németh Ferenc

Sem az időjárás, sem a külső körülmények nem kedveztek U14 – es csapatunknak! A sok beteg hiánya és a csapaton belül  végigsöprő betegséghullám maradandó nyomokat hagyott együttesünknél, még úgy is hogy, a mérkőzés döntő részében emberelőnyben játszhatott !A mérkőzés utolsó percében egy jól eltalált szabadrúgás döntött a három pont sorsáról!

U14: FC Nagykanizsa – Pécsi VSK  0 – 1 ( 0- 0) 

Összeállítás: Józsa Z. – Hajmás R.,Fazekas P.,Domonkos N.,Papp B. – Gerencsér B.,Fülöp P.,Keszei A., – Szklenár G.,Spollár Z.,Gémesi L.

Kiállítva : Gémesi L.

Németh István vezetőedző: Sajnos megint egy olyan mérkőzéssel kellett kezdenünk az évet, ahol csapatunk a sok beteg és betegségből felépülőben lévő játékossal kellett, hogy szerepeljen! Sajnálom a fiúkat, hisz a felkészülés első három hetét, nagyon jó létszámban és megfelelő mentalítással csinálta végig! Ezt követően azonban a betegséghullám végigsöprése lerombolta az elvégzett munkát! Hiába szerettünk volna a PVSK ellen egy igazi jó rangadón felmérni magunkat, valami okból kifolyólag ellenük sosem tudunk komplett csapattal kiállni! Ettől függetlenül gratulálok a győztes csapatnak és további sok sikert kívánok csapatomnak!

 

Sima győzelem a listavezető ellen! Varga Patrik ismét háromszor volt eredményes!

Megérdemelt, magabiztos győzelmet aratott U14 – es csapatunk a listavezető ellen! Csapatunk a mérkőzésen végig motiváltan, helyenként sziporkázva és főleg eredményesen játszva gyűjtötte be a hazai három pontot!

U14: FC Nagykanizsa – Szigethalom 6 – 1 (3 – 0) 

Összeállítás: Józsa Z.,(Fritz O.) – Fazekes P.(Hajmás R.),Domonkos N.,Papp B.,Spollár Z.,(Knausz F.) – Gerencsér B.(Bali N.),Fülöp P.,Andrasek E., – Szili B.,(Fogarasi M.)Varga P.,Szklenár G.,(Ruschel T.)

Gólszerzők : Varga P.(3),Szili B.,Andrasek E.,Papp B.

Németh István vezetőedző: Gratulálok a fiúknak a mutatott játékhoz és a győzelemhez egyaránt! Játékosaink végig fegyelmezetten, koncentráltan játszva arattak magabiztos győzelmet! Reméljük, tavaszi szereplésünket többet már nem zavarják meg hosszan tartó betegségek és sérülések! Ha ez így maradna, akkor szép tavasz elé nézhetnénk! Gratulálok! Sok sikert a folytatáshoz