Főnix elleni vereség után újra a győzelem útján U14-es csapatunk!

2023-04-13 Off By Németh Ferenc

Sorozatban jönnek a mérkőzések Németh István tanítványai számára az U14-es Regionális bajnokság felsőházi rájátszásában, ahol egyre érettebb és jobb játékot mutatnak a fiúk.

Vereség a csoportgyőztesek rangadóján!

A Szoboszlai névvel fémjelzett Főnix Gold csapata megérdemelten nyerte az alapszakasz két csoportgyőztesének rangadóját! U14 – es csapatunk egy félidőn keresztül jól állta a sarat, ám a második játékrész egyértelműen a hazai csapat oldalára billentette a mérleg nyelvét!

U14:  Főnix – Gold FC – FC Nagykanizsa  5 – 0 (1 – 0) 

Összeállítás: Józsa Z.,(Fritz O.) – Fazekes P.(Hajmás R.),Domonkos N.,Papp B.,Spollár Z. – Fülöp P.,Andrasek E.,Keszei A.,(Gerencsér B.) – Szili B.,Varga P.,Szklenár G.,(Ruschel T.)

Németh István vezetőedző: Elsősorban gratulálnunk kell a hazai Főnix Gold csapatának, hisz a mérkőzésen ismét bizonyították, hogy nem véletlen szereztek országos elismerést! Mi a mai napon több végzetes hibát is elkövettünk melyeket egy ilyen szintű, jó csapat, könyörtelenül kihasznál! Tanulnunk kell a hibáinkból és előre tekintenünk hisz a bajnokság még nagyon az elején jár!

 

Szürke első félidő után a második játékrészben hengereltek U14 – es tanítványink!

Nehezen indult, de aztán magabiztos győzelmet aratott U14 – es csapatunk, akik az őszi Kozármislenyi vereség apropójaként vágtak vissza ellenfelüknek! Csapatunk az első félidőben ugyan vezetést szerzett, ugyanakkor a játék sok kívánnivalót hagyott maga után! A második játékrész aztán már a hazaiak akaratának megfelelően alakult!

U14: FC Nagykanizsa – Kozármisleny  4 –  (1 – 0) 

Összeállítás: Fritz O. – Hajmás R.,Fazakas P.Domonkos N.,Spollár Z., – Gerencsér B. Andrasek E.,Keszei A.(Ruschel T.) – Gémasi L.,Varga P.,Papp B.

Gólszerzők : Varga P.(2),Papp B.,Ruschel T.

Németh István vezetőedző: Újabb gratulációval kell kezdenem a fiúk irányába, hisz nem tudom lesz-e olyan mérkőzésünk a szezonban mikor minden játékosunk egyszerre lesz bevethető! A mérkőzés első félideje nem a megbeszéltek szerint alakult, nagyjából egyforma erők küzdelmét hozva! A második játékrészben a sorokat már rendezve megérdemelt és magabiztos győzelmet tudtunk hozni! Gratulálok a győzelemhez, de jelzem, hogy nem herdálhatunk el egy félidőt a mérkőzésből!

 

Dombóvári győzelmével már dobogón U14 – es csapatunk!

Gyors vezetés után magabiztos győzelmet aratott U14- es csapatunk!A mérkőzés összképét tekintve fiataljaink akár nagyobb arányú győzelmet is arathattak volna!

U14: Dombóvári LE – FC Nagykanizsa : 0 – 2 (0 – 2) 

Összeállítás: Józsa Z.. – Hajmás R.,Fülöp P.,Papp B.,Fazakas P., – Szklenár G.,Andrasek E.,Keszei A. – Szili B.,Ruschel T.(Bali N.),Gémesi L.

Gólszerzők : Fülöp P..,Ruschel T.

Németh István vezetőedző:Úgy érzem ismét gratulációval kell kezdenem az értékelést hisz a megbeszélteknek megfelelően és motiváltan futballozott csapatom és szerencsére mindehhez eredményesség is társult!A mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült és győzelmünk teljes mértékben megérdemelt!Győzelmünkkel felléptünk a képzeletbeli dobogóra és remélem közös célunk elérése érdekében mindenki átérzi a ráeső felelősséget!Sok sikert a folytatáshoz!