Hibátlanul szerepelnek tavasszal Kisharmadás Gábor tanítványai!

2023-04-13 Off By Németh Ferenc

Nagyszerűen teljesít az U12-es csapatunk a Regionális bajnokságban, mind az eddigi négy tavaszi mérkőzését megnyerte!

U 12: Tapolca – Fc Nagykanizsa 3-4 (2-1)

Összeállítás: Bácskai D.(Tóth B.) Budai A, Vadász T. (Kovács E), Szőke Z , Gilicze G. (Horváth N.), Kerekes M, Kálmán M, Pongrácz Á (Horváth Á.), Faragó M. (Pölcz I).

Gólszerzők: Kálmán (2), Kerekes, Kovács.

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

Egy jó csapat otthonába látogattunk. Az egész mérkőzés egy érzelmi hullámvasút volt. A csapat a mérkőzést elég álmosan kezdte, ami meg is látszott a játékunkon és ez mellett még jöttek az egyéni hibák, amiket ellenfelünk kihasználva mára a 20. percben kétgólos előnyhöz jutott. Rendeztük a sorokat és egy új mérkőzés kezdődött kezdtük átvenni a mérkőzés irányítását és dominálni, jöttek a helyzetek és a gólok is, ez által meg tudtuk fordítani a mérkőzést. A csapat megmutatta, hogy van tartása és vesztes helyzetből sem adtuk fel és hittünk benne, hogy meg tudjuk fordítani a mérkőzést, ami sikerült is. A csapat nagy akarásról és küzdeni tudtásról tett tanúbizonyságot, a sikerhez mindenki hozzátette a magáét, együtt közösen tudtuk elérni. A mérkőzés összképét tekintve megérdemeltük a győzelmet egy jó csapat otthonába. Jó volt látni a csapat felszabadult örömét a mérkőzés után. Szeretném megköszönni a csapatnak mindent, amit ezen a napon kaptam tőlük egy nagyon jó élmény volt és jó hogy ezt együtt tudtuk átélni! Gratulálok srácok!

U 12:  Balatonalmádi SE –FC Nagykanizsa 2-6 (0-4)

Összeállítás: Bácskai D.(Tóth B.) Budai A, Lang M ,Szőke Z. , Traub Á (Horváth N), Kerekes M, Kálmán M, Pongrácz Á (Gárdonyi K), Vadász T(Pölcz I).

Gólszerzők: Kerekes (4),Kálmán (1),Vadász (1)

Kisharmadás Gábor vezetőedző:

A hétvégi meccset nagy elánnal és lendülettel kezdtük, amit az is mutatott, hogy egy szép támadásvégén már a 1. percen megszereztük a vezetést és utána magunkhoz is ragadtuk a kezdeményezést az egész mérkőzés folyamán. Domináltunk letámadtuk ellenfelünket nem tudtak támadást építeni. A második félidőben túl megnyugodtunk, kiengedtünk kicsit a vezetés tudatába helyzeteink megvoltak kapufák is voltak, de nem tudtuk gólra váltani őket nem koncentráltunk eléggé és kimaradtak.  A mérkőzés vége felé az ellenfél játékosi kizökkentettek minket a játékunkból és kezdtük felvenni az ő stílusukat, nem magunkkal foglalkoztunk és jöttek is a hibák, aminek az lett az eredmény, hogy ellenfelünk a mi hibáinkból két gólt is szerzett, a kapott gólokért kár, mert elkerülhetőek lettek volna. Ami külön öröm, hogy láttam vissza olyan dolgokat, amit edzésen gyakorlunk, és ennek az eredménye képen egy begyakorolt pontrúgásból szép gólt szereztünk. A mérkőzés összképét tekintve a győzelmünk megérdemelt.

Gratulálok a csapatnak!

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#