Egyre jobb formában Németh István együttese! Győzelem a pótolt mérkőzésen, majd rangadót nyertünk Pécsen, nem is akárhogy!

2023-04-21 Off By Németh Ferenc

A sok betegség miatt elhalasztott mérkőzést pótolt U14 – es csapatunk, mely esélyeshez méltóan, meggyőző magabiztossággal szerezte meg a három bajnoki pontot! Csapatunk a tavaszi szezon első fele után a második helyen fordul!

U14: Ikarus Maroshegy – FC Nagykanizsa 0 – 2 (0 – 2) 

Összeállítás: Józsa Z.. – Fazekas P.,Domonkos N.,Papp B.,Spollár Z.(Hajmás R.)., – Fülöp P.,Andrasek E.,Keszei A.(Gerencsér B.), – Szklenár G.,Ruschel T.(Szili B.),Gémesi L.

Gólszerzők : Fülöp P.,Gémesi L.,Andrasek E.

Németh István vezetőedző: Céljaink elérése érdekében a mai mérkőzésen csak a győzelem volt elfogadható és a srácok ennek megfelelően hozták is a fontos, és elvárt pontokat! Egy hét alatt három mérkőzést kell lejátszanunk ebből kettőt már hozni tudtunk, a harmadik, szombati rangadóhoz sok sikert kívánok! Hajrá U14!

Parádés játékkal, de még mindig nem teljes kerettel! A visszatérő Varga Patrik klasszikus mesternégyest szerzett!

Kiegyenesedni látszik U14 – es csapatunk, akik az elmúlt időszak sok sérültje és betege után immár majdnem teljes kerettel, meggyőző, magabiztos játékkal sima győzelmet aratott a Pécsiek vendégeként!

U14: Pécsi VSK – FC Nagykanizsa 0 – 5 (0 – 2) 

Összeállítás: Józsa Z.(Fritz O.) – Fazekas P.(Hajmás R.),Domonkos N.,Papp B.,Spollár Z.(Knausz F.), – Fülöp P.,Andrasek E.,Keszei A.(Gerencsér B.), – Szklenár G.,Varga P.,Gémesi L.(Ruschel T.)

Gólszerzők : Varga P.(4), Andrasek E.

Németh István vezetőedző: Csak gratulálni lehet és tudok egy ilyen győzelem után a fiúknak! Egy hét alatt három mérkőzést játszottunk és mindegyik mérkőzésen megérdemelt győzelmet produkáltunk! A mai mérkőzés volt az első ebben az évben, amikor rendesen fel tudtuk állni a Pécsiekkel szemben! Csapatom minden egyes tagja profi hozzáállással és szemlélettel játszott! Ismételtem csak gratulálni tudok! Szép volt Fiúk! Csak így tovább! Hajrá!