Egyre jobban belelendül Kiss Jácint U13-as csapata! A hétvégi hazai győzelem után, bravúros játékkal nyertek Ajkán a pótolt találkozón!

2023-04-21 Off By Németh Ferenc

Nagyszerűen teljesít az U12-es csapatunk a Regionális bajnokságban!

U 13: Fc Nagykanizsa – Andráshida Sc 4-1 (2-0)

Összeállítás: Huszár Z., Fogarasi M., Németh D., Horváth B., Bali N., Huszár Á., Farkas L., Láng L.,Zöldvári
Kispad: Ernszt M., Németh Z., Horváth F., Donát M.

Gólszerzők: Zöldvári (2), Láng, Horváth F

Kiss Jácint vezetőedző:

Az első 10 percet nagyszerűen kezdtük, hiszen 2 gólos előnyre tettünk szert ez idő alatt, amit aztán a meccs folyamán további két góllal növeltünk. Ha csak az eredményt nézem, elégedett lehetek az utóbbi hetek botlásai után, viszont ha azt nézem, hogy ez a különbség a mérkőzés alapján minimum kétszer ennyi is lehetett volna, akkor már nem. A mutatott játékkal viszont derűlátó vagyok, régóta nem játszottunk ilyen magabiztosan, az ellenfélnek többnyire nem engedtünk teret a meccsen, a labdakihozatalokat öröm volt nézni és sok helyzetet alakítottunk ki, bár az ellenfél kapusából sokszor hőst csináltunk. Most már hetek óta folyamatosan igénybe veszem Kisiván Gábor, a korosztályhoz képest két évvel fiatalabb tanítványait, és úgy gondolom, hogy a hátralévő meccseken még jobban összeszokhat ez a társaság és jó játékot fog tudni letenni az asztalra. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

 

U 13:  Ajka FC –FC Nagykanizsa 2-6

Összeállítás: Huszár Z., Fogarasi M., Rodek G., Gerencsér B., Papp B., Bali N., Farkas L., GémesiL.,ZöldváriÁ.
Kispad: Huszár Á., Láng L., Horváth B., Szabó Á.

Gólszerzők: Gémesi 2, Gerencsér, Papp, Bali, Farkas

Kiss Jácint vezetőedző:

Egy pár hete elhalasztott mérkőzést pótoltunk a szerdai napon egy olyan ellenféllel szemben, aki az őszi szezonban csúnyán elbánt velünk hazai pályán. Az első gólunkat Gerencsér B. révén, az ellenfél labdakihozatalának letámadása után egy labdaszerzésből szereztük, aminek külön örülök, hiszen az utóbbi időben erre is nagyobb hangsúlyt fektettünk az edzéseken. Rá két percre Bali N. köszönt be egy jó kiugratás után, majd negyed órával később Gémesi egy remek támadás után fejezte be góllal a támadást. A mérkőzés egyik legszebb jelenete Papp B. szabadrúgásgólja volt, majd általa egy szöglet után Gémesi talált be fejjel. A 6:2-es végeredményt Farkas L. állította be. Az egész mérkőzés folyamán domináltunk, a játékunkat a sok passzos, sok mozgásos játék jellemezte, az ellenfél szinte kapuralövésre sem adtunk lehetőséget, a középső harmadban rengeteg labdát szereztünk és ezekből építkeztünk, a különbség nagyobb is lehetett volna. A két bekapott gólt is csak a saját hibáinknak köszönhetően kaptuk. Pár alapvető hibától eltekintve kifogástalan játszottunk, élvezet volt nézni a srácokat, gratulálok a csapatnak!

 

#fcnagykanizsa#utánpótlás#hajrákanizsaifoci#